ΔΑΚΕ –ΠΑΣΚΕ Γ.Ν. Νίκαιας: Στέλνουν το Σωματείο στα Δικαστήρια, ζητώντας Ακύρωση των Εκλογών(!!)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΑΚΕ –ΠΑΣΚΕ Γ.Ν. Νίκαιας: Στέλνουν το Σωματείο στα Δικαστήρια, ζητώντας Ακύρωση των Εκλογών(!!)
  • Πρωτοφανής απόφαση ΔΑΚΕ –ΠΑΣΚΕ ΓΝ Νίκαιας:  Στέλνουν το Σωματείο στα Δικαστήρια, ζητώντας, με Ασφαλιστικά Μέτρα, την Ακύρωση  των Εκλογών(!!). Τις Εκλογές των Σωματείων δεν θα τις αποφασίζουν τα Δικαστήρια!!! Η Νίκαια δεν θα γίνει ΓΣΕΕ!!

Στο Γ.Ν Νίκαιας, η θητεία του Σωματείου έχει λήξει. Το Δ.Σ του Σωματείου αποφάσισε να προχωρήσει σε Εκλογές στις 23-24 Ιουνίου. Η Παράταξη μας στη Νίκαια, είχε προτείνει να γίνουν το Σεπτέμβριο, αλλά σεβόμενοι την απόφαση της πλειοψηφίας αποδεχθήκαμε να γίνουν τον Ιούνιο.

Αφού λήφθηκε η απόφαση, ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες Εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις, στις οποίες συμμετείχαν ΟΛΕΣ οι Παρατάξεις. Μάλιστα ΌΛΑ τα διαδικαστικά, γινόταν «κοινή συναίνεση». Το ίδιο και η εκλογή της Εφορευτικής, που έγινε όπως ακριβώς και τη προηγούμενη φορά. Και όπως γίνεται σε ΟΛΑ τα Νοσοκομεία, Όλης  της Ελλάδος τα τελευταία 20 χρόνια(!!). Όπως έγιναν πρόσφατα στο Αγλαΐα Κυριακού, στη Καβάλα( που έγιναν όλα σε 7 ημέρες) κ. α, που ΟΛΑ έγιναν «νόμιμα» και με το «γράμμα του Νόμου». Ορίστηκαν οι ημερομηνίες Εκλογών (23-24/6) ορίστηκαν Δικηγόροι, και κατατέθηκαν Ψηφοδέλτια από ΟΛΕΣ τις Παρατάξεις, και από τη ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ. Και άρχισε ο προεκλογικός αγώνας των Παρατάξεων.

Ξαφνικά, μετά από σύσκεψη ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ, που έγινε με τη παρουσία στελέχους της ΠΑΣΚΕ από το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ,  αποφασίστηκε να αμφισβητηθεί η «νομιμότητα» της εκλογικής διαδικασίας και να προσφύγει η ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ της Νίκαιας στα Δικαστήρια με τη κατάθεση Ασφαλιστικών μέτρων(!!). Και όλα αυτά με τη ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ και του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ.

Τη προσφυγή υπογράφουν: ο Πρόεδρος του Σωματείου!! ( λίγη τσίπα να είχε, θα καταλάβαινε το θεσμικό ατόπημα που προκύπτει εκ της Θέσεως…) ο εκπρόσωπος του Επιτελικού Κράτους της Ν.Δ στο Νοσοκομείο( τη δουλειά του κάνει..)   και ένας Συνταξιούχος(!!) που έχει αποχωρήσει από το Δεκέμβρη του 2019 (τώρα τι έννομο συμφέρον έχει ένας ήδη συνταξιούχος, είναι ένα ερώτημα..). Η Προσφυγή έγινε γνωστή στις άλλες Παρατάξεις την Παρασκευή 19/6. Και η εκδίκαση είναι για την Δευτέρα 22/6, μια μέρα πριν τη προγραμματισμένη εκλογική διαδικασία.

Είναι προφανές, ότι η προσφυγή «αφορμή» έχει υποτιθέμενα διαδικαστικά ζητήματα. Στη πραγματικότητα αυτό που θέλει να αναδείξει και να στείλει μήνυμα είναι ότι: Τι πάει να πει πλειοψηφίες και νόμιμες αποφάσεις και διαδικασίες, όπως γίνονταν τόσα χρόνια; Τώρα, Εμείς κάνουμε κουμάντο στο Νοσοκομείο, έχουμε τη Κυβέρνηση δικιά μας και οι εκλογές θα γίνουν όποτε γουστάρουμε εμείς!!. Η ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (που δεν έχει θέμα για τα κουκιά να απαξιώσει και να συκοφαντήσει το Θεσμικό της ρόλο και να υποστηρίξει το πρόσφατο μοντέλο ΓΣΕΕ..) το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

Απέναντι λοιπόν στο Πολιτικό και Συνδικαλιστικό Τσαμπουκά της ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ της Νίκαιας και της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ, που αμφισβητούν ξεκάθαρα τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που έχουν ήδη προγραμματιστεί για 23-24/6 προχωράμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ:

Καταγγέλλουμε τη πρωτοφανή απόφαση της ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ Νίκαιας να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με Ασφαλιστικά Μέτρα, ζητώντας την Ακύρωση των προγραμματισμένων εκλογών.

Να μάθουν ΟΛΟΙ οι Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο τις άθλιες πρακτικές της ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ και να υπάρξει κείμενο υπογραφών για τη στήριξη του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ και των Εκλογών.

Στις 23-24/6  απέναντι στην προαποφασισμένη  Ποινικοποίηση των Εκλογών:

 Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΊΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!

Η ΝΙΚΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΣΕΕ!!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!