Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

886 εκ. € κέρδη για τη ΔΕΗ χάρη στην αφαίμαξη των καταναλωτών

21/04/2021 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΜΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ 886 εκ. € (χάρη στην αφαίμαξη των καταναλωτών) Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ  ΔΕΗ! Συναδέλφισσες,… Read more »

Η ΠΕΣΟΣΕ καταγγέλλει Χατζηδάκη

Η Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών ΟΣΕ, ΟΜΟΦΩΝΑ καταγγέλει στον σιδηροδρομικό κόσμο την έπαρση  και απίστευτη  αλαζονεία του Υπουργού Εργασίας κ. Χατζηδάκη, πρώην Υπουργού Μεταφορών, όπου σε προκλητική φωτό από τα χτεσινά γενέθλια του, φαίνεται… Read more »

ΠΟΘΑ: Πρωτομαγιά 2021 – Απεργία στις 6 Μάη

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑ Απεργούμε για να ΜΗΝ είναι η τελευταία μας απεργία Γιατί κάπως πρέπει να τους σταματήσουμε Μέσα στην βαθιά έρημο του lockdown και ενώ πλέον θρηνούμε… Read more »

ReWolt Athens: Είμαστε Εργάτες, όχι Συνεργάτες! Σάββατο 24/4 – Συγκέντρωση και Μοτοπορεία στο Πεδίον του Άρεως

Όσοι και όσες διανέμουμε για την Wolt, γνωρίζουμε οτι η “συνεργασία” μας, είναι μία πλασματική κατάσταση. Η Wolt, προσφέροντας ελεύθερο ωράριο, πληρωμή με το κομμάτι, αναλόγως την ώρα, την απόσταση,… Read more »

ΕΚΑ: Κάλεσμα σε παναττική απεργιακή κινητοποίηση και εορτασμό της Πρωτομαγιάς στις 6 Μαΐου

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 17/04/2021, αποφάσισε παναττική απεργιακή κινητοποίηση και εορτασμό της Πρωτομαγιάς του 2021 στις 6 Μαΐου και καλεί όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους,… Read more »