Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

Ανακοίνωση της ΠΟΘΑ για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου

Στις 6 Δεκεμβρίου 2008 ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονείται εν ψυχρώ από τους ειδικούς φρουρούς Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη. Το νέο τότε κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τα… Read more »

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΣΦΑ/ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταγγέλλει την απαράδεκτη απόλυση τριών εργαζομένων από την Διοίκηση του ΔΕΣΦΑ. Η κίνηση της εργοδοσίας είναι κατάφορα εκδικητική αφού οι απολύσεις έγιναν μετά από την κατάθεση… Read more »

Έλεγχος επιθεώρησης εργασίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ                                                                                         Αθήνα, 30-11-2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Δημοτικό… Read more »

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Όχι στη διάλυση του ΕΣΥ

Το Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καστοριάς αντιτίθεται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε στην Βουλή για ψήφιση η Κυβέρνηση και αφορά παρεμβάσεις στο σύστημα υγείας. Σε μια περίοδο… Read more »

ΕΚΑ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταδικάζει το νομοσχέδιο για την υγεία που περιλαμβάνει την κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών. Αν ψηφιστεί, σε συνδυασμό με τις μεγάλες ελλείψεις σε… Read more »