Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Θ.Α.: Προτροπή για γόνιμη αντιπαράθεση

Λόγω της πανδημία οι παρατάσεις που δόθηκαν στη θητεία των διοικητικών οργάνων των σωματείων, θα έχει ως αποτέλεσμα τους επόμενους μήνες να γίνουν διεργασίες και αρχαιρεσίες πολλών σωματείων (πρωτοβάθμιων και… Read more »

ΟΙΕΛΕ: Να παραιτηθεί τώρα η κ. Κεραμέως – Καλύπτει παρανομούντες «φίλους» της

Σοβαρή καταγγελία στην οποία υποστηρίζει ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως καλύπτει την νόμιμη εκπρόσωπο των εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα. Η Ομοσπονδία ζητά την απαίτηση της υπουργού Παιδείας. «Η Υπουργός που διαρρηγνύει… Read more »

Απεργία νοσοκομειακών γιατρών στις 21 Οκτωβρίου

Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ: Στις 21 Οκτώβρη οι γιατροί της δημόσιας περίθαλψης στα νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας, στα περιφερειακά ιατρεία και στο ΕΚΑΒ απεργούμε! Δίνουμε ηχηρή απάντηση στα προκλητικά, χωρίς ίχνος… Read more »

Απογοήτευση για τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στη Βουλή

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά “Η Τρίαινα” Απογοήτευση προκάλεσε στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την κύρωση της… Read more »

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δηλώνει υπέρ των εμβολιασμών ενάντια στην covid-19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΗ:Μετά την διετή, πλέον, εμπειρία της πανδημίας και των επιπτώσεων της και με βάση τα διεθνή επιστημονικά δεδομένα, το ΣΕΗ δηλώνει υπέρ των εμβολιασμών ενάντια στην covid-19 και παροτρύνει… Read more »