Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

Turkaegean: Αιχμηρή απάντηση των εργαζομένων της Υπηρεσίας Σημάτων

Σαφείς αιχμές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη αφήνουν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Σημάτων της ΓΓ Εμπορίου, τονίζοντας πως οι ίδιοι δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη για ότι έγινε με την καταχώριση του εμπορικού… Read more »

ΓΣΕΕ: Υπεγράφη σήμερα η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Υπεγράφη σήμερα από τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ,ΣΕΒ,ΓΣΕΒΕΕ,ΕΣΕΕ,ΣΕΤΕ,ΣΒΕ) η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, με παράταση χρόνου της ισχύουσας σύμβασης μέχρι 30/6/2023. Στους όρους που θα συνεχίσουν να ισχύουν είναι… Read more »

ΓΣΕΕ: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ-ΟΣΥ

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα αστικά λεωφορεία και στα τρόλεϊ , οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στην αιφνιδιαστική κίνηση της Κυβέρνησης να καταθέσει τροπολογία, με… Read more »

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ – ΟΣΥ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ – ΟΣΥ που πραγματοποιούν 24ωρη απεργία σήμερα 29 Ιουνίου 2022. Η Κυβέρνηση, χωρίς καμία προειδοποίηση… Read more »

ΟΙΥΕ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ PRAKTIKER

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙΥΕ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ PRAKTIKER, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ PRAKTIKER, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ. Η… Read more »