Κατηγορία: Ενημέρωση

ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (video)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Αθήνα, 15 Ιούλη 2024 ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ… Read more »

Εργατικές παραβάσεις στο «Knossos Palace»

Σε νέα ανοιχτή καταγγελία προχώρησε χθες η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) που αυτή τη φορά αφορά το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο των Μινωικών Γραμμών «Knossos Palace», καθώς μετά την ολοκλήρωση κοινού ελέγχου… Read more »

Επιθεωρητές Εργασίας: Τρίτη, 25 Ιουνίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 π.μ. στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας, Δραγατσανίου 8

Αιτήματα αιχμής στην Επιθεώρηση Εργασίας Αναδημοσίευση από : efsyn.gr/ Χριστίνα Κοψίνη Βουνό προβλημάτων καταγγέλλει ο σύλλογος των εργαζομένων που διοργανώνει στάση εργασίας, συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο της υπουργού… Read more »

Μετά τους ΣΟΧ, απολύσεις και για εργαζομένους στο πρόγραμμα PHILOS. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ παράταση και παραμονή στο Σύστημα Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΜΑ: Εμβληματικά, για την υγειονομική κάλυψη των μεταναστών, ήταν τα προγράμματα PHILOS Ι και ΙΙ, από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργαζόμενοι, από το 2017, στα κέντρα διαμονής αλλά και… Read more »