Κατηγορία: Ενημέρωση

Ένας στους τρεις επιστήμονες που μίλησε δημοσίως για την Covid-19 δέχτηκε μετά απειλές

Σημαντικό ποσοστό επιστημόνων – πάνω από ένας στους τρεις – που μίλησαν συχνά ή σχολίασαν στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την πανδημία Covid-19, τον κορονοϊό… Read more »

Δόμνα Μιχαηλίδου / Άκυρος ο διαγωνισμός που προμόταρε μεγαλοεπιχειρηματίες για τα σχολικά γεύματα

Με απόφασή του της 13ης Οκτωβρίου 2021, το Ελεγκτικό Συνέδριο ακύρωσε τον διαγωνισμό του ΟΠΕΚΑ για σχολικά γεύματα κατά τις σχολικές χρονιές 2021-22, 2022-23, με επέκταση το 2023-2024, διότι φέτος, για πρώτη φορά μπήκε… Read more »

«Παθογένειες» η ύπαρξη ολιγομελών τμημάτων σύμφωνα με τον ΓΓ του ΥΠΑΙΘ (Vid)

στο OPEN ο Γ. Γ. του Υπουργείου Παιδείας κ. Κόπτσης χαρακτήρισε «παθογένειες» την ύπαρξη ολιγομελών τμημάτων και «εξορθολογισμό» τη συγχώνευσή τους για την αποφυγή «κατασπατάλησης ανθρώπινου δυναμικού». Ο Γ.Γ. υπουργείου… Read more »

ΟΙΕΛΕ: Να παραιτηθεί τώρα η κ. Κεραμέως – Καλύπτει παρανομούντες «φίλους» της

Σοβαρή καταγγελία στην οποία υποστηρίζει ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως καλύπτει την νόμιμη εκπρόσωπο των εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα. Η Ομοσπονδία ζητά την απαίτηση της υπουργού Παιδείας. «Η Υπουργός που διαρρηγνύει… Read more »

Με ορίζοντα το 2024(!!) οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες Προσλήψεις στην Υγεία

Με ορίζοντα το 2024(!!)  οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες  Προσλήψεις στην Υγεία. Το Σεπτέμβριο του 2020, στην ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει… Read more »