Κατηγορία: Ενημέρωση

Επίθεση λογιστών σε υπ. Εργασίας: Κοροϊδία η παράταση της Ψηφιακής Απογραφής

Έντονη κριτική και σκληρές εκφράσεις, χρησιμοποιούν οι εκπρόσωποι των λογιστών, σε βάρος του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή την ολιγοήμερη παράταση που δόθηκε για την ψηφιακή απογραφή του ωραρίου εργασίας. Έφτασαν… Read more »

Τραγωδία στις Σέρρες: Μοιραία τα αποτελέσματα της υποχρηματοδότησης της δημόσιας εκπαίδευσης. ΟΙΕΛΕ

Τι αναφέρει σχετικά η ΟΙΕΛΕ: Συγκλονισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία και η εκπαιδευτική κοινότητα την τραγωδία σε δημοτικό σχολείο των Σερρών. Ένας μικρός μαθητής έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη… Read more »

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Oι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, διαμαρτυρόμαστε για την εγκληματική αμέλεια του Δήμου Πειραιά και του… Read more »

Η Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του Νερού σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Νερό • Δημοκρατία • Δημόσια αγαθά • Κινήματα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου2022 στις 10:30 π.μ. στον Εκθεσιακό χώρο «Σεράφειο» του Δήμου Αθηναίων.Η ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών, όπως… Read more »

Υπόμνημα της ΓΣΕΕ στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της βουλής

Τις θέσεις της σχετικά με το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατέθεσε η ΓΣΕΕ  με υπόμνημά της στην Eπιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Εκτός από την αρμόδια Eπιτροπή της Βουλής η… Read more »