Κατηγορία: Ενημέρωση

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ –ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εξαιτίας της πληθώρας ερωτημάτων και καταγγελιών που λαμβάνει η ΓΣΕΕ, το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) προβαίνει σε διευκρινήσεις για την ετήσια άδεια των εργαζομένων. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕ… Read more »

ΕΡΤ / Πώς οργάνωσαν για πρώτη φορά απεργοσπασία στη δημόσια τηλεόραση

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων Φ. Καφαράκης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πίεζε τους εργαζόμενους να μεταδώσουν το δελτίο των 15.00 Νέα ήθη εισάγει στην ΕΡΤ η διοίκηση του προέδρου Κωνσταντίνου Ζούλα…. Read more »

«Φύλλα πορείας» στη ΜΟΔ

Με ασφαλιστικά μέτρα και συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της ΜΟΔ, την Τετάρτη, απαντούν οι εργαζόμενοι ● Προβλήματα στην υλοποίηση των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης πίσω από την κυβερνητική σπουδή των… Read more »

Πρωταθλητές… αντεργατικών πολιτικών

Ευρωπαϊκή Οδηγία για την εταιρική ευθύνη ζήτησε η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να περιλαμβάνει μεγαλύτερη προστασία στους εργαζόμενους που διεκδικούν, αλλά και κυρώσεις σε εταιρείες που διαπιστώνεται… Read more »

Οι εργαζόμενοι/ες στον 105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ για τις χυδαίες επιθέσεις ενάντια στη ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του 105.5 στο Κόκκινο παρακολουθούμε ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι με ευαισθησία και ενσυναίσθηση, εδώ και 18 μήνες, τις εξελίξεις και τις πληροφορίες… Read more »