Κατηγορία: Άρθρα – Απόψεις

Μαύρα μεσάνυχτα κατατέθηκε στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Μαύρα μεσάνυχτα, κατατέθηκε στη βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά». Το πιο ενδιαφέρον σημείο του νέου νομοσχεδίου, σε σχέση με το κείμενο που… Read more »

Το Υπουργείο Εργασίας πήρε καθαρή θέση στηρίζει Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

Από την σελίδα στο fecebook του Μάκη Θεοχάρη: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ! Στην 01/06/2021 συνεδρίασε το Τμήμα ελέγχου ομαδικών απολύσεων του Α.Σ.Ε για να συζητήσει… Read more »

Διονύσης Τεμπονέρας: Εργαζόμενοι και εμβόλιο

Τι μπορεί να κάνει ο εργαζόμενος, για να προστατευθεί, από ένα εργοδότη, που ενεργεί καταχρηστικά εις βάρος του, κυρίως σε περιπτώσεις, που ο μη εμβολιασμός, γίνεται το πρόσχημα, για την καταστρατήγηση… Read more »

Τοποθέτηση Προέδρου ΕΤΕ Μανιάτη Κων. στην Επιτροπή της Βουλής

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,  στη σύντομη παρέμβασή μου, θα αναφερθώ γιατί δεν υπάρχει λόγος να πουληθεί μια δομή μονοπωλιακού χαρακτήρα με κοινωνικές διαστάσεις. Η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ είναι μια οδυνηρή… Read more »

Διονύσης Τεμπονέρας: Γεμάτος τρύπες ο νέος ασφαλιστικός κουμπαράς

Το νέο Ταμείο, είναι μια «ζωντανή βόμβα», που αποτελεί την επιτομή, του «πελατειακού, επιτελικού κράτους». Με το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, με τίτλο «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά», που αποσύρθηκε… Read more »