Κατηγορία: Uncategorized

17 Νοέμβρη, Κατάθεση στεφάνου από ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ(video)

Μισό αιώνα μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τα συνθήματα του Νοέμβρη διατηρούν ζωντανή την ελπίδα και μας δείχνουν τον δρόμο … Στεφάνι κατέθεσαν επίσης το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και η… Read more »

Νότια Κορέα / Ρομπότ συνέθλιψε εργάτη όταν τον μπέρδεψε με κούτα λαχανικών

Ένας εργάτης πιέστηκε μέχρι θανάτου από ένα ρομπότ στη Νότια Κορέα, αφού δεν κατάφερε να τον ξεχωρίσει από τα κουτιά με τα τρόφιμα που χειριζόταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του νοτιοκορεατικού Τύπου, τα οποία επικαλείται το BBC. Το τραγικό εργατικό δυστύχημα… Read more »

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ (Πρωτοβουλία Ανανέωσης του ΠΜΣ)

Ποιοι είμαστε και τι θέλουμε: Οι μουσικοί που συγκροτήσαμε την Ανεξάρτητη Κίνηση Μουσικών θέλουμε και παλεύουμε για ένα σύγχρονο, ανοιχτό, μαχητικό, δημοκρατικό Σύλλογο. Ένα Σύλλογο για τους μουσικούς και όχι… Read more »

Δίκτυο Επισιτισμού

ασδφ Με σταθερά βήματα χτίζουμε την παρέμβασή μας στον Κλάδο Επισιτισμού Τουρισμού. Στις εκλογές του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού οι υποψήφιοι του Δικτύου Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού απέσπασαν χχχ ψήφους. Tο ΔΙΚΤΥΟ… Read more »

ΟΣΜΕ: 24ωρη απεργία ενάντια στο νομοσχέδιο Γεωργιάδη

24ωρη Πανελλαδική Απεργία Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023 Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ), συναισθανόμενη την ευθύνη και το βάρος, το οποίο της αναλογεί απέναντι στους χιλιάδες εργαζόμενους στην επιβατική και… Read more »