Σαρωτική νίκη της Α.Κ.Ε. στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΑΒ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαρωτική νίκη της Α.Κ.Ε. στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΑΒ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν για την εκπροσώπησή τους και έδωσαν την εντολή για ακηδεμόνευτη και διεκδικητική πορεία.

Η τεράστια αποδοχή του ψηφοδελτίου της Ανένταχτης Κίνησης Εργαζομένων, από τους εργαζομένους, που επικροτήσαν αυτή τη προσπάθεια, δίνοντας μας συντριπτικά ποσοστά, σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία, στέλνει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Α.Κ.Ε. καταξιώθηκε στη συνείδηση όλων των εργαζομένων της Ε.Α.Β. ως η μεγάλη Προοδευτική παράταξη του εργασιακού μας χώρου.

Το γεγονός ότι μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, όπως οι διώξεις μας, η πρόθεση Κυβέρνησης να ξεπουλήσει την εταιρεία, η δεκαετή παραμονή μας στο ενιαίο μισθολόγιο, η μη μονιμοποίησή των συναδέλφων Σ.Ο.Χ. κ.α. , μας εμπιστευτήκατε για τρίτη συνεχόμενη φορά την προεδρεία του Σ.Ε.Ε.Α.Β δίνοντάς μας 5 έδρες στο Δ.Σ., μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Πως άλλωστε να μην είμαστε περήφανοι και αισιόδοξοι , όταν αυξήσαμε την δύναμή μας από τις προηγούμενες εκλογές κατά 170 ψηφοδέλτια και κλειδώσαμε την διαφορά μας, από την δεύτερη σε ψήφους παράταξη , στα 256 ψηφοδέλτια;

Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες για την εκλογή των εκπροσώπων του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Α.Β. Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που δεν υπέκυψαν στον εκφοβισμό μεγάλων και μικρών συνδικαλιστικών στελεχών. Δεν υπέκυψαν και δεν υιοθέτησαν τις ύβρεις και τις συκοφαντίες κατά την προεκλογική περίοδο. Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τους συναδέλφους που αναγνωρίζοντας την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας , απάντησαν με ηχηρό τρόπο στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση κατατάσσοντάς μας ως την Πρώτη και μεγαλύτερη συνδικαλιστική δύναμη στην Ε.Α.Β

Οι εργαζόμενοι στην Ε.Α.Β. απάντησαν με την ψήφο τους στα ψεύδη και στις παρά[1]πληροφορικές παραληρηματικές ανακοινώνεις με εκκωφαντικό τρόπο.

Οι εργαζόμενοι στην Ε.Α.Β. κατέταξαν τον κάθε έναν εκεί που του αξίζει.

Πιστοί στις αρχές μας και αντιλαμβανόμενοι το μεγάλο ποσοστό ευθύνης που μας έδωσαν οι εργαζόμενοι:

Δεσμευόμαστε ότι, θα συνεχίσουμε την διεκδικητική – αγωνιστική πορεία μας διατηρώντας την αυτόνομη και ακηδεμόνευτη στάση μας, για ένα συνδικαλιστικό κίνημα που δεν φιμώνεται, που δεν χειραγωγείται.

Δεσμευόμαστε για άλλη μια φορά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους συνάδελφους για μια Ε.Α.Β. με Δημόσιο χαρακτήρα.

Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε, με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα τον δρόμο της αγωνιστικότητας και της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Τα προβλήματα είναι ίδια και όλοι μαζί θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι εκλογές είναι μόνο μια σύντομη στάση στον αγώνα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, στην κοινή μας πορεία για τη στήριξη και την αναβάθμιση μιας δημόσιας Ε.Α.Β.

ΉΜΑΣΤΑΝ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Α.Κ.Ε