Δίκτυο ΕΕΤ Θεσσαλονίκης: Κατακτήσαμε χώρο και φωνή στο Συνδικάτο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δίκτυο ΕΕΤ Θεσσαλονίκης: Κατακτήσαμε χώρο και φωνή στο Συνδικάτο

Με καμμένα χέρια χτίζουμε την άνοιξη ξανά

Εχθές, Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΕΤΕΠΕ, όπως επίσης και εκπροσώπων του συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στην ΠΟΕΕΤ.

Το Δίκτυο εργαζομένων επισιτισμου τουρισμού (ΕΕΤ) Θεσσαλονίκης κατακτήσαμε χώρο και φωνή στο ΔΣ του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων ΣΕΤΕΠΕ και στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Δώσαμε τον αγώνα για την μαζικοποίηση του συνδικάτου μας και αυτό αγκάλιασε τις φωνές, τις διεκδικήσεις και τα όνειρά μας! Μέσα και πλάι στο συνδικάτο μας, όπως και πριν, έτσι και τώρα, συνεχίζουμε τους αγώνες για την οργάνωση και το δίκιο των ανθρώπων της δημιουργίας, των ανθρώπων του κλάδου μας, που παράγουν τόσα πολλά απολαμβάνοντας τα ελάχιστα.

Αποτελέσματα για το εντεκάεδρο ΔΣ του συνδικάτου:

Σύνολο ψηφισάντων 901
Ταξική ενότητα: 491
Αντεπίθεση: 148
Λάντζα: 174
💜ΔΙΚΤΥΟ💜: 86
ΑΚΥΡΑ: 2

Αποτελέσματα για ΕΚΘ:

Σύνολο: 849
Ταξική ενότητα: 433
Αντεπίθεση: 148
Λάντζα: 176
💜ΔΙΚΤΥΟ💜: 86
ΑΚΥΡΑ: 5
ΛΕΥΚΑ: 1

Συνάδελφα! κανένα δεν είναι μόνο απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Έχουμε το ένα το άλλο και με συλλογικούς αγώνες και διεκδικήσεις φέρνουμε τις καλύτερες μέρες.

Το σωματείο μας μεγαλώνει και μαζί με αυτό και το μπόι των ονείρων μας

Συνεχίζουμε κι ενδυναμώνουμε τους αγώνες μας, μέσα από ένα μεγάλο εργατικό κίνημα που θα αποτελέσει αυτό το δίκτυο αλληλεγγύης και προστασίας για κάθε ένα από εμάς που αρνούμαστε κατηγορηματικά να κάνουμε έστω κι ένα βήμα πίσω απ’ τις διεκδικήσεις για τις ζωές μας. Για ένα μεγάλο εργατικό κίνημα που θα αποτελεί φωνή όλων των κινημάτων για την χειραφέτηση, την ισότητα και την ελευθερία. Δε θα αφήσουμε σπιθαμή γης για το σκοτάδι, τη δυστυχία και την ανελευθερία.