Κατηγορία: Κεντρικά

ΟΣΜΕ: Επίκινδυνες η ασυδοσία στα σχολικά λεωφορεία και η αδιαφορία του κράτους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Προς 1. Διοικητή Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών 2. Υπουργό Εργασίας 3. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη 4. Κεντρική Υπηρεσία ΣΕΠΕ Η Πολιτεία προ των ευθυνών της! Το τελευταίο διάστημα και… Read more »

ΕΝ.Μ. & Δ. ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ: Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Γάλλων εργαζομένων

Η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαρίσταται στον πολυήμερο αγώνα των Γάλλων εργαζομένων ενάντια στις δυσμενείς αλλαγές που επέβαλλε η Γαλλική Κυβέρνηση στο συνταξιοδοτικό σύστημα. Η αύξηση κατά… Read more »

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Όλες και όλοι στην συγκέντρωση κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού στη Βουλή  Δευτέρα 20/3/2023 – 16.30 19.03.2023 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και στα τελευταία της, φροντίζει να τη θυμόμαστε και… Read more »

Ψηφίσματα συμπαράστασης: Κάτω τα χέρια από το νερό

Ψηφίσματα συμπαράστασης στον αγώνα της Πρωτοβουλίας για την Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του Νερού ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ                                                                          Αθήνα, 17/03/2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το τραγικό δυστύχημα των… Read more »

Nα μη γίνει το νερό σαν το ρεύμα ακριβό • Συγκέντρωση στη Βουλή • Δευτέρα 20/3 – 16.30

Να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΝπου ανοίγει το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση του νερού Πριν στεγνώσουν τα δάκρυα για τους 57 νεκρούς των Τεμπών, που δολοφονήθηκαν στο βωμό της άμεσης και… Read more »