Κατηγορία: Κεντρικά

Νατάσα Κατρανίδου: Τα δύσκολα μας δυναμώνουν …

Συνέντευξη της Νατάσας Κατρανίδου, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων σε επιχειρήσεις Καλλυντικών και Αισθητικής στην εκπομπή Ξυπνήστε! με την Μαρίνα Μάνη, την Τρίτη 27/7/2021. Έχουν αρχίσει απολύσεις σε επιχειρήσεις καλλυντικών και… Read more »

Μαύρα μεσάνυχτα κατατέθηκε στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Μαύρα μεσάνυχτα, κατατέθηκε στη βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά». Το πιο ενδιαφέρον σημείο του νέου νομοσχεδίου, σε σχέση με το κείμενο που… Read more »

ΣΕΕΤ: Διαπραγματεύσεις για την τηλεργασία

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας επισημαίνει την ανάγκη να ρυθμιστεί άμεσα το νέο καθεστώς της τηλεργασίας, με κλαδική συλλογική σύμβαση, αναφέροντας αναλυτικά τα εξής: Συναδέλφισσες, -οι, Η… Read more »

ΛΑΡΚΟ: Συναυλία Αλληλεγγύης την Πέμπτη 29 Ιουλίου

Τα Σωματεία των Εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης στον τίμιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, στις 20:30 στη Λάρυμνα (Γήπεδο 5Χ5), με τη συμμετοχή… Read more »

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ, Νόμος Χατζηδάκη: γιατί το συνδικαλιστικό κίνημα δεν κατάφερε να τον αποτρέψει;

ΝΟΜΟΣ 4808/21 ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ; (Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ VIDEO – ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ… Read more »