ΣΕΤΤΕΑ: Σύμβαση ΣΕΓΕΤΑ, μία σύμβαση με βαρύνουσα σημασία!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΕΤΤΕΑ: Σύμβαση ΣΕΓΕΤΑ, μία σύμβαση με βαρύνουσα σημασία!

Αθήνα 9/4/24

Το ΣΕΤΤΕΑ χαιρετίζει την υπογραφή της πρώτης συλλογικής σύμβασης εργασίας του ΣΕΓΕΤΑ η οποία είναι η τέταρτη συλλογική σύμβαση έπειτα από της ACS, Σπηντεξ και ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές στον κλάδο μας.

Μια σύμβαση με βαρύνουσα σημασία εφόσον καλύπτει πλέον των χιλίων εργαζομένων και έρχεται να βάλει ισχυρά θεμέλια στην προσπάθεια του σωματείου μας για μια κλαδική σύμβαση εργασίας που θα καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων του κλάδου της ταχυμεταφοράς ταχυδρόμισης.

Το ΣΕΤΤΕΑ έδωσε την στήριξη του στους συναδέλφους εργαζόμενους της γενικής ταχυδρομικής από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του σωματείου τους μέχρι σήμερα, από τους αγώνες που έδωσε μαζί με το ΣΕΓΕΤΑ ώστε να μείνει ανοιχτή η εταιρεία όταν κινδύνευε να κλείσει λόγω χρεών το 2012 , μέχρι την τετραετία 2019-2023 για την αντιμετώπιση δεκάδων απολύσεων όπου το ΣΕΓΕΤΑ κατάφερε να παλέψει κερδίζοντας επαναπροσλήψεις των συναδέλφων.

Συνεχίζουμε δυνατά για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας, για βαρέα ανθυγιεινα ένσημα στον κλάδο μας για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας.