ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τη συνέχεια της ΕΡΤΟΠΕΝ από τους 106,7 FM

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τη συνέχεια της ΕΡΤΟΠΕΝ από τους 106,7 FM

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ  ΤΗΣ “ΕΡΤ open”, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ !

Την ώρα που όλη η Ελλάδα ζει –όπως ζει – στην ανασφάλεια από τις αλλοπρόσαλλές αποφάσεις της κυβέρνησης  του Μωυσή, της παρέας του και των  καρεκλοκένταυρων, εγκάθετων , αντιδημοκρατών , εχθρών  της πολυφωνίας και της ελευθεροτυπίας που θέλουν την ενημέρωση προπαγανδιστικό μηχανισμό και  σφουγγαρίστρα των άνομων ενεργειών και συνεργειών τους, εφορμούν ακάθεκτοι εναντίον όσων αντιστέκονται σ ’αυτή τη λαίλαπα και προσπαθούν να τους φιμώσουν.

Ακριβώς αυτή είναι και η ενέργειά τους να ρίξουν ΝΕΟ μαύρο  στην ΕΡΤΟΠΕΝ από την συχνότητα 106,7 FM

Καταδικάζουμε και εγκαλούμε όλους αυτούς τους νοσηρούς εγκεφάλους που κρύβονται πίσω από τέτοιες

στοχευμένες και εκδικητικές  ενέργειες , που για χάρη των αφεντικών, θέλουν να κλείσουν όποια φωνή δεν ελέγχουν.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ επί πλέον τους ενοχλεί:

Γιατί σφυρηλάτησε – δημιούργησε συνειδήσεις αλληλεγγύης, αυτοοργάνωσης, αυταπάρνησης για νικηφόρους συνδικαλιστικούς αγώνες.

Γιατί Συνεχίζει στην ίδια  ρότα.  Μια ρότα χαραγμένη και προσαρμοσμένη στον αγώνα ενάντια στη φτώχεια, ενάντια στον ρατσισμό, ενάντια στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο

Γιατί η πραγματική αποστολή και ο κύριος στόχος του ΕΡΤopen είναι η ανάδειξη του πολιτισμού και της τέχνης καθώς και να είναι ανοιχτό στη χειμαζόμενη κοινωνία που σήμερα δεινοπαθεί, να είναι ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που φέρνουν την κατάργηση των κοινωνικών δομών, των ατομικών, συλλογικών, εργασιακών, συνταγματικών δικαιωμάτων, φέρνουν την εξαθλίωση, τις αυτοκτονίες, την υποδούλωση και την απαξίωση κάθε ανθρώπου που ζει σε τούτη εδώ τη χώρα και θέλει να είναι ελεύθερος και βέβαια να είναι δίπλα στους εργαζόμενους και στα κινήματα που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή και που αρκετά από αυτά είναι ενάντια στο ρατσισμό και στην ξενοφοβία και ενάντια στον κοινωνικό αυτοματισμό και τον «αυτισμό» της οικονομικο-πολιτικής ολιγαρχίας

Γιατί θα συνεχίσει να ενοχλεί, επειδή όλοι όσοι στηρίζουν το αυτοδιαχειριζόμενο  εγχείρημα είναι ανιδιοτελείς, αλληλέγγυοι και καταθέτουν την ψυχή τους επιτελώντας το καθήκον τους, που είναι βαρύ σαν την ιστορία της και αγωνίζονται υπερασπίζοντας την ελευθεροφωνία, την δημοκρατία και τα συνταγματικά δικαιώματα, τιμώντας τους λαϊκούς αγώνες και το αίμα που χύθηκε για κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομία, οπλίζοντας και οπλισμένοι με δύναμη ώστε να θεριέψουν  οι  αγώνες μας. 

Γιατί στον αυταρχισμό της κυβέρνησης ζητά να απαντήσουμε με συνεχή αγώνα μέχρι να ανατρέψουμε τα μέτρα οδοστρωτήρα των θανατηφόρων πολιτικών  και όσους τα πρεσβεύουν.

Γιατί με τη συνέπεια της άλλα κυρίως με την αντοχή της παρά το λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται και τώρα από την κυβέρνηση και τα τσιράκια της, άσχετα αν αυτά έχουν ή δεν έχουν θεσμικό ρόλο, δε σταματά μα συνεχίζει δυναμικά.

Γιατί είναι μια αναγκαιότητα για την κοινωνία και τους αποκλεισμένους από άλλα ΜΜΕ και την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση που φιλοξενούν κυρίως  φιλοκυβερνητικές, φιλομνημονιακές και νεοφιλελεύθερες  φωνές με στόχο  την χειραγώγηση και την προπαγάνδα..

Όλοι μαζί, κοινωνία – αλληλέγγυοι- ΠΟΣΠΕΡΤ και συνδικάτα δηλώνουμε ότι κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Είναι η ώρα τώρα να αντιπαρατεθούμε με αυτές τις πολιτικές της εξαθλίωσης, του αφανισμού, της αναξιοπρέπειας και μέσα από ελεύθερες φωνές όπως της ΕΡΤΟΠΕΝ.

ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΤΟΠΕΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

                 Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και εκδικητική απόπειρα φίμωσης της EΡΤΟΠΕΝ

                 Απαιτούμε   ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τη συνέχεια της ΕΡΤΟΠΕΝ  από τους 106,7 στα FM .

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ  ΕΡΤΟΠΕΝ – ΑΝΟΙΧΤΗ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ – ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ- Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Γραφείο Τύπου

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ