Νεος Πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου ο Βασίλης Πουλαντζάς. Πρωταρχικό μέλημα του νέου ΔΣ θα είναι η εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νεος Πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου ο Βασίλης Πουλαντζάς. Πρωταρχικό μέλημα του νέου ΔΣ θα είναι η εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Συνάντηση Βερναρδάκη – Κονιόρδου με τον νέο Πρόεδρο του Εθνικού Θεάτρου Βασίλη Πουλαντζά

Ο Βασίλης Πουλαντζάς αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος του Οργανισμού, με πρόταση της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου

Με τον νέο πρόεδρο του Εθνικού Θεάτρου Βασίλη Πουλαντζά συναντήθηκε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου.

Ο κ. Βερναρδάκης εξέφρασε τη στήριξη εκ μέρους της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Εθνικό Θέατρο και στο πολύτιμο έργο που επιτελεί στον ελληνικό πολιτισμό.

Ο κ. Πουλαντζάς δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να συνδράμει από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου σε πρωτοβουλίες για την ενίσχυση και ανάπτυξη του Οργανισμού.

Όπως συμφωνήθηκε, πρωταρχικό μέλημα του νέου ΔΣ στο διοικητικό- εργασιακό επίπεδο θα είναι η εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους εργαζόμενους του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και η αποφυγή των εργολαβικών συμβάσεων εργασίας σε διάφορους τομείς του Οργανισμού.

Με πρωτοβουλία του νέου προέδρου αποσαφηνίστηκε, επίσης, ότι για την καλύτερη συνεργασία μεταξύ του ΔΣ και των εργαζομένων εφεξής θα καλείται εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Βασίλης Πουλαντζάς είναι πολιτικός μηχανικός- μεταφραστής και θεατρικός παραγωγός. Μέχρι σήμερα ήταν αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Εθνικού Θεάτρου και αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Οργανισμού, με πρόταση της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου.

πηγή: ΑΠΕ