Γ. Μώρος: Ψευδές και ύποπτο ότι τα προβλήματα στα ΕΛΤΑ άρχισαν επί ΣΥΡΙΖΑ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γ. Μώρος: Ψευδές και ύποπτο ότι τα προβλήματα στα ΕΛΤΑ άρχισαν επί ΣΥΡΙΖΑ
  • Ψευδή και ύποπτα είναι αυτά που λέγονται από εκείνους οι οποίοι ισχυρίζονται πως τα προβλήματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία ξεκίνησαν το 2014 επί ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Γιάννη Μώρος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Μώρος μίλησε για τις απολύσεις, τις περικοπές, το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ και τι αυτό σημαίνει για τους εργαζόμενους αλλά και τις τοπικές κοινωνίες και εξήγησε ότι είναι συστηματική η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ να τα απαξιώσει και το ίδιο έκανε κάθε φορά που ήταν στην εξουσία και το επαναλαμβάνει και τώρα καθώς το σχέδιο της είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στόχος της τωρινής κυβέρνησης είναι η διακοπή εργασίας η απόλυση δηλαδή 1.300 εργαζόμενων εξήγησε ο κ. Μώρος και τόνισε ότι η ΝΔ βλέπει μόνο νούμερα και όχι ανθρώπους ή οικογένειες πίσω από αυτά.

Ο κ. Μώρος εξήγησε ότι ο αρχικός σχεδιασμός της ΝΔ ήταν να κλείσει 50 καταστήματα. Λόγω των αντιδράσεων το μάζεψε, τα άφησε ανοιχτά διώχνοντας το προσωπικό και έχοντας τα υποστελεχωμένα, σημείωσε ο κ. Μώρος. Έτσι οι πελάτες τσακώνονται με το προσωπικό και παράλληλα σε κάποιες περιοχές τα καταστήματα ανοίγουν μια φορά την εβδομάδα μόνο για δύο ώρες για την εξυπηρέτηση του κοινού, σημείωσε. Έτσι και ξεκάθαρα υποβαθμίζει τις δημόσιες ταχυδρομικές υπηρεσίες και ταυτόχρονα λέει ότι δεν έκλεισε τα καταστήματα, εξήγησε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ.