ΟΑΣΘ: Σε 10ήμερη αργία οδηγός που αποκάλυψε πως λεωφορείο δεν είχε χειρόφρενο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΑΣΘ: Σε 10ήμερη αργία οδηγός που αποκάλυψε πως λεωφορείο δεν είχε χειρόφρενο

Είχε αποκαλύψει ότι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που κινείται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης δεν λειτουργεί το χειρόφρενο

Το αποκαλυπτικό βίντεο που αποδεικνύει ότι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που κινείται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης δεν λειτουργεί το χειρόφρενο, φαίνεται να «κόστισε» στον οδηγό του 10ημερη αργία, η οποία του επιβλήθηκε από τη διοίκηση του Οργασνισμού.

Την επιβολή της ποινής δημοσιοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος είχε αναρτήσει το επίμαχο βίντεο στα social media: «Είναι προφανές ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του Γιώργος Σκόδρας, ενοχλήθηκε από την αλήθεια που βγήκε στην επιφάνεια. Ενοχλήθηκε που θόλωσε η πλασματική εικόνα που παρουσίαζαν τόσο ο ίδιος όσο και ο πολιτικός του προϊστάμενος Κώστας Καραμανλής για τον Οργανισμό».

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζοντας τις εκδικητικές του πρακτικές ο κύριος Σκόρδας, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες, ως το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικό Συμβουλίου, επιχειρεί να φιμώσει κάθε φωνή που αμφισβητεί την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει για τον ΟΑΣΘ».

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης καταλήγει λέγοντας η πράξη του προέδρου του ΟΑΣΘ «αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσει το αφήγημα του, για να μπορεί να στρώσει το χαλί για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού».

Πηγή: www.rosa.gr