Η ΟΜΕ ΟΤΕ για την Παγκόσμια ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΟΜΕ ΟΤΕ για την Παγκόσμια ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Αναγνωρίζοντας την τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ολόκληρες οι  κοινωνίες για να καταπολεμήσουν την πανδημία του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις της,  η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία επικεντρώνεται και φέτος  από την Ομοσπονδία μας, στη συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων και την αντιμετώπιση των  συνεπειών της.  

Τους τελευταίους δύσκολους 14 μήνες οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ, άλλοι περισσότερο και άλλοι  λιγότερο ανάλογα με το είδος της εργασίας μας, κληθήκαμε να δώσουμε τη δική μας μάχη με έναν  αόρατο εχθρό και κατά κοινή ομολογία τα καταφέραμε. Βρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή στήριξης  της κοινωνίας σε τηλεπικοινωνιακό επίπεδο, οι συνάδελφοι τεχνικοί πεδίου και καταστημάτων,  επωμίστηκαν ένα μεγάλο φορτίο για τη στήριξη της εταιρείας και κράτησαν όρθιες τις  τηλεπικοινωνίες σε μια περίοδο υπερβολικά αυξημένων αναγκών. Είμαστε υπερήφανοι για όλους  εσάς.  

Η ΟΜοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ και η Γραμματεία Υγείας & Ασφάλειας, δίνοντας τον δικό της  αγώνα όλο αυτό το διάστημα, προσπάθησε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε μέσα από δράσεις,  συνεχείς επαφές και ενημέρωση των συναδέλφων, να εξομαλύνει τα όποια προβλήματα και ελλείψεις  προέκυψαν. Ήταν για όλους μας μια πρόκληση πρωτόγνωρη και δύσκολη αλλά με στοχευμένες και  συντονισμένες προσπάθειες επιτύχαμε τη γρήγορη ενημέρωση όλων των συναδέλφων, τη στήριξη  τους και την όσο το δυνατό ουσιαστικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.  

Στόχος μας και το επόμενο διάστημα, είναι η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και να αποτελέσει έναν  διαρκή αγώνα έως ότου επανέλθουμε στην κανονικότητα. Σε ένα εργασιακό περιβάλλον υγιές και  ασφαλές.