Δεν θα περάσει το «πραξικόπημα» στην ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δεν θα περάσει το «πραξικόπημα» στην ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ
Αθήνα, 9 Μαρτίου 2021 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφισσες, – οι
Σας ενημερώνουμε ότι, σε εφαρμογή της από 08.12.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ, κατατέθηκε η μήνυση-έγκληση κατά των υπευθύνων για την κακοδιαχείριση των χρημάτων της Ομοσπονδίας.
Ταυτόχρονα, όπως ήδη γνωρίζετε, ελέγχονται τα οικονομικά της Ομοσπονδίας από το ΣΔΟΕ, στο οποίο παραδόθηκαν αρμοδίως από τον Πρόεδρο κ. Κορλό και τον Γεν. Γραμματέα κ. Μερσινιά όλα τα στοιχεία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Όπως αντιλαμβάνεσθε, εφαρμόζοντας με την δέουσα προσοχή τις αποφάσεις του Δ.Σ. και ως υπεύθυνα θεσμικά όργανα, θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο όχι μόνο για την διαφάνεια στα οικονομικά της ΟΜΕ αλλά και για την κάθαρση συνολικά στον χώρο του Συνδικάτου.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι μετά  την ολοκλήρωση των ανωτέρω από τον εντολοδόχο ποινικολόγο της ΟΜΕ εστάλη ενημέρωση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σαχίνη για την νομιμοποίηση και εκπροσώπηση της ομοσπονδίας! Ο κ. Σαχίνης επικαλείται ένα ανυπόστατο κείμενο που το προσυπογράφει και δεν φέρει όπως είχε δηλώσει την υπογραφή ενός κοινής αποδοχής διακεκριμένου καθηγητή του εργατικού δικαίου.
Ξεκάθαρα πλέον αποκαλύπτονται οι μεθοδεύσεις της διοίκησης να συνταχτεί με τους πραξικοπηματίες του συνδικάτου και να τοποθετήσει στην προεδρία της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ  ανδρείκελα της αρεσκείας της στηριζόμενη σε κατά παραγγελία γνωμοδοτήσεις που αμφισβητούν κερδισμένες δικαστικές αποφάσεις κ.α.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μας ενδιαφέρει η άποψη του κ. Σαχίνη και δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένα διότι τις διοικήσεις στα συνδικάτα τις επιλέγουν οι εργαζόμενοι και όχι οι εργοδότες !!!

Για το Δ.Σ.                   Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας
                 Ηλίας Κορλός                                             Αλέκος Μερσινιάς