ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Η κυβερνητική απάντηση στην πείνα είναι οι προσαγωγές…

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Η κυβερνητική απάντηση στην πείνα είναι οι προσαγωγές…

Η κυβέρνηση έδειξε για ακόμη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο σε εργαζόμενους που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που έχουν περιέλθει λόγω των πολιτικών της επιλογών. Η προσαγωγή τριών (3) συνδικαλιστών που άνοιξαν σήμερα το πρωί πανό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό το οποίο έγραφε “πεινάμε” έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θέλοντας με καθαρά ειρηνικό και συμβολικό τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την αντιμετώπιση των χιλιάδων εργαζομένων του κλάδου, αποτελεί κατάντια για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την προσαγωγή των συνδικαλιστών που διαδήλωσαν σεβόμενοι τα μέτρα για την πανδημία. Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης που αντί να σκύψει πάνω στα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εργαζόμενοι, καταστέλλει κάθε φωνή που αντιδρά και διαμαρτύρεται.

Όσοι θεωρούν ότι θα φιμώσουν και θα τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους είναι γελασμένοι και θα βρουν μπροστά τους ολόκληρη την κοινωνία. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους από τον επισιτισμό-τουρισμό και δηλώνουμε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε εκείνες τις ενωτικές δράσεις και πρωτοβουλίες που θα δώσουν απαντήσεις στην κυβερνητική αντιλαϊκή επίθεση.

16/12/2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ