Η ΟΜΕ-ΟΤΕ (εγ)καλεί ΕΣΗΕΑ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΟΜΕ-ΟΤΕ (εγ)καλεί ΕΣΗΕΑ

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, από τις 21 Δεκεμβρίου, οι οποίες εκτείνονται έως τις 12 Ιανουαρίου, λόγω των απολύσεων στον Όμιλο, αλλά και της άρνησης υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ΟΜΕ – ΟΤΕ η δημοσιογραφική κάλυψη της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης είναι σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς «μια τέτοια απεργία δεν αποτελεί είδηση για τον δημοσιογραφικό κόσμο». Στο πλαίσιο αυτό απέστειλε επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ, επισημαίνοντας πως «για λόγους δεοντολογίας θα έπρεπε να ακούγεται και η άποψη των εργαζομένων». Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:      

«ΠΡΟΣ: ΕΣΗΕΑ

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις λόγω των απολύσεων στον Όμιλο και της άρνησης υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η απεργία διανύει την 5η μέρα της. Γιατί στα μέσα ενημέρωσης, εκτός από μερικά sites, δεν έχει ακουστεί κουβέντα; Μια τέτοια απεργία δεν αποτελεί είδηση για τον δημοσιογραφικό  κόσμο; Για λόγους δεοντολογίας θα έπρεπε να ακούγεται και η άποψη των εργαζομένων».