ETITA: ΣΚΑΙ, μέσω κινητού, αντικατέστησε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ETITA: ΣΚΑΙ, μέσω κινητού, αντικατέστησε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο

Η Ένωσή μας καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά του “συναδέλφου” δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Νίκου Υποφάντη ο οποίος μέσω  κινητού και με σύνδεση SKYPE, αντικατέστησε ουσιαστικά ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο και κάλυψε ζωντανά τις πυρκαγιές στην Εύβοια.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά “συνάδελφος” δημοσιογράφος απαξιώνει τη δουλειά των τεχνικών και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την εργασία τους. Για τον κύριο Υποφάντη όμως όλα αυτά φαίνεται να είναι ψιλά γράμματα.

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Ένωσή μας δε θα πάψει ποτέ να καταγγέλλει και να καταδεικνύει όλους  εκείνους που με κυνισμό, προκλητικότητα και απίστευτη έλλειψη σεβασμού παίζουν με τη δουλειά των συναδέλφων τους αδιαφορώντας αν οι πρακτικές που εφαρμόζουν τους αφήσουν κάποια στιγμή άνεργους.

Υ.Γ.

Δε γνωρίζουμε αν ο δημ/φος τελούσε υπό τις εντολές των διοικούντων του σταθμού ή με δική του πρωτοβουλία. Όπως και να είναι πάντως και ο σταθμός φέρει σοβαρή ευθύνη για την πλήρη υποβάθμιση των συναδέλφων τεχνικών σε μια περίοδο μάλιστα που η ανεργία χτυπάει κόκκινο στον κλάδο μας.  Αλήθεια, το επιτελικό κράτος της κυβέρνησης περιλαμβάνει νόμους που περιορίζουν τέτοιου είδους φαινόμενα;;;;   Πολύ αμφιβάλουμε!