ΣΕΤΤΕΑ: Όλοι απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΕΤΤΕΑ: Όλοι απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

όλοι μαζικά να συμμετάσχουμε στην απεργία και τις συγκεντρώσεις κατά ενός ακόμα νομοσχεδίου που έρχεται να σαρώσει τα εργατικά δικαιώματα.

Με το νομοσχέδιο Γεωργιάδη, σε συνέχεια του Χατζιδάκη , η σκληρή φιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης ως συνεχιστής μιας Θατσερικης πολιτικής δείχνει την διάθεσή τους.

Κατ’ επιταγή των βιομηχάνων, εφοπλιστών και του μεγάλου κεφαλαίου, νομοθετούν έναν νόμο που προκλητικά ονομάζουν “προστασία της εργασίας”, και φέρνει τους εργαζόμενους σε συνθήκες εργασίας δεκαετίες πίσω.

Θέλουν τους μισούς εργαζόμενους να εργάζονται 7 μέρες 13 ώρες την μέρα και τους άλλους μισούς άνεργους δεσμευμένους σε αναμονή, όποτε τους χρειαστούν.

Όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί προβλέπουν ποινές φυλακισεις και χρηματικά πρόστιμα, δίνοντας και κατευθυντήριες γραμμές τι αποφάσεις πρέπει να βγάζουν τα δικαστήρια. Το μόνο που μένει στο επόμενο νομοσχέδιο, θα είναι η επιστροφή της δουλείας στην Ελλάδα.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι το εργατικό κίνημα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ας διαμαρτυρηθούμε δυναμικά, συμμετέχοντας στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, στις κινητοποιήσεις των σωματείων και στις συγκεντρώσεις.

ΑΘΗΝΑ 18/9/23

Το ΣΕΤΤΕΑ καλεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στην απεργία.

Προσυγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ.