OΣME: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο OΣME: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ

ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι στις 26.9.2022, καταγγείλαμε τακτικώς με προειδοποίηση τεσσάρων (4) μηνών την από 18.7.1989 σύμβαση σας εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, δυνάμει της οποίας εργάζεσθε ως οδηγός στην εταιρεία μας”, διαμήνυσε με εξώδικη γνωστοποίηση, το ΚΤΕΛ Φωκίδας, στον επί τριάντα τρία (33) και πλέον χρόνια εργαζόμενο Κωνσταντίνο Γκίκα.  

Στο καλάθι των αχρήστων και στα σκουπίδια, η πολύχρονη προσφορά του εργαζόμενου στην επιχείρηση, με προειδοποίηση και τη μισή αποζημίωση η απόλυση, σύμφωνα με το νόμο βρούτση, ο οποίος από το 2012 συνεχίζει να είναι ενεργός και να επιφέρει τα καταστρεπτικά του για τους εργαζόμενους αποτελέσματα. 

Και πότε κοινοποιήθηκε η απόλυση;

Δυο ημέρες μετά την ψήφιση του νόμου για τη δήθεν απελευθέρωση του έργου των αστικών και υπεραστικών οδικών μεταφορών, δυο μέρες μετά την αποδοχή και την ικανοποίηση, από την κυβέρνηση, τον καραμανλή και τον παπαδόπουλο, όλων, μέσω αυτού του νόμου, απαιτήσεων των ΚΤΕΛ. 

Κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση, δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας στον απολυμένο εργαζόμενο.

Κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση δηλώνουμε την πρόθεση μας συμμετοχής σε κάθε στάδιο και σε κάθε ακολουθούμενη διαδικασία, ακύρωσης της παράνομης και καταχρηστικής απόλυσης.  

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους

Η ασυδοσία των ΚΤΕΛ δεν θα περάσει.