EAME/ΕΤΕ-ΔΕΗ: Κατέρρευσε το κατηγορητήριο εναντίον του συναδέλφου Νίκου Φωτόπουλου

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο EAME/ΕΤΕ-ΔΕΗ: Κατέρρευσε το κατηγορητήριο εναντίον του συναδέλφου Νίκου Φωτόπουλου

Αλλ’η Δίκη γαρ και κατά σκότον βλέπει
(Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι)

Δέκα χρόνια σπιλώσεως και συκοφαντίας, στο πρόσωπο του συναδέλφου και συντρόφου,  του αταλάντευτου συναγωνιστή  μας Νίκου  Φωτόπουλου  και  στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΓΕΝΟΠ κατέρρευσαν  από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και η αποδόμηση προσώπων που ήταν και είναι ενάντια στα σχέδια της ιδιωτικοποίησης αποκαλύφθηκε.

Με καθυστέρηση 10 ετών αποκαθίσταται το κύρος του συναδέλφου και της παράταξης μας. Δικαιωνόμαστε ως παράταξη που χρόνια τώρα φωνάζοντας για το δίκαιο αγώνα μας χωρίς να απολογούμαστε αλλά συνεχίζοντας να διεκδικούμε πετύχαμε μία προσωρινή νίκη.

Δυστυχώς δια παραταξιακά δεν είμαστε ενωμένοι και για ψηφοθηρικούς λόγους υπήρξαν παρατάξεις που υπονομεύοντας  την πορεία των εργαζομένων, λειτούργησαν και λειτουργούν  υπηρετώντας το ατομικό τους συμφέρον.

Αφήνοντας τη λάσπη στους δημιουργούς του  συστήματος  και  σε όλους αυτούς που άδραξαν την ευκαιρία  της προπαγάνδας  τους λέμε ότι:

κρατώντας μόνο το πηλοφόρι του αγώνα,  θα συνεχίσουμε να παλεύουμε  ενωμένοι,  με προσήλωση στις αξίες και στα  ιδανικά μας  ενάντια σε κάθε απειλή.

Σταθερά, δυναμικά, ανυποχώρητα με όλες μας τις δυνάμεις συνεχίζουμε την πορεία μας ενάντια στις ορέξεις συμφερόντων της ολιγαρχίας που γνωρίζει πολύ καλά πως να λειτουργεί το σύστημα υπόταξης των λαών.

Ένα σύστημα καλά οπλισμένο, έχοντας σύμμαχο την πλεονεξία  ανθρώπων που δεν διστάζουν να κάνουν οτιδήποτε μπροστά στο ατομικό συμφέρον σπιλώνουν και στοχοποιούν χωρίς καμία αιδώ άτομα και ομάδες ατόμων για να πετύχουν το στόχο τους.

Ξέρουμε καλά ότι πάλι θα στοχοποιηθούμε θα λοιδορηθούμε και θα απειληθούμε. Δεν πτοούμαστε συνεχίζουμε ακάθεκτοι και καλούμε και εσάς να συσπειρωθείτε μαζί μας για να ανατρέψουμε και να αποτρέψουμε κάθε κακόβουλο σχεδιασμό.

Γραμματεία ΕΑΜΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ