ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Μετά τη Θεσσαλονίκη, άλλη μια μεγάλη «επιτυχία» σημείωσαν χθες 24/1/2019  τα καταδρομικά τάγματα των κατ΄ επάγγελμα (πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης)  «ταξικών δυνάμεων» του ΠΑΜΕ στις εκλογές του Σωματείου μας στην Αθήνα, με τη γνωστή μέθοδο της βίαιης εισβολής στο χώρο της ψηφοφορίας.

Αφού πρώτα τραμπούκισαν τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή (όλες γυναίκες) και προσπάθησαν να αρπάξουν το εκλογικό υλικό, στη συνέχεια προχώρησαν στην «επαναστατικώ δικαίω» κατάληψη της αίθουσας και με τραμπούκικες απειλές άρχισαν να διώχνουν τους εργαζόμενους που προσέρχονταν να ψηφίσουν.

Αυτή τη φορά το χυδαίο παραμυθάκι τους ανακάλυψε νέο δράκο: τον δήθεν εργοδοτικό δάκτυλο της εταιρείας ISS, η οποία  τάχα έστελνε εργαζόμενους να ψηφίσουν τον εκπρόσωπο της εταιρείας!

Γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά ότι ο δήθεν «εκπρόσωπος της εταιρείας» είναι ανύπαρκτος!

Έφθασαν έτσι στη χυδαιότητα να στοχοποιήσουν τον  Πρόεδρο  των εργαζομένων στην ISS, ο οποίος (σε αντίθεση βέβαια με τους μισθοδοτούμενους επαναστάτες)  είναι τόσο πολύ εργοδοτικός,  ώστε καθημερινά βρίσκεται στο πόστο εργασίας του, σκουπίζοντας και  καθαρίζοντας στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ. Ο οποίος συνάδελφος είναι μέλος του Σωματείου μας και υποψήφιος στο Δ.Σ.!!

Τα ψέματα, οι τραμπουκισμοί και η συνδικαλιστική τρομοκρατία του ΠΑΜΕ, έχουν κοντά ποδάρια.

Το Σωματείο μας έχει και τη δύναμη και τον τρόπο να προστατεύσει αποτελεσματικά τα μέλη του και να διασφαλίσει το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να συμμετέχουν σε αυτό και να ψηφίζουν.

Και βέβαια δεν θα υποκύψουμε διότι έτσι θέλει το ΠΑΜΕ!

Ούτε φυσικά μας αγγίζουν οι ανοιχτές απειλές ότι θα γίνει  «κόλαση» στα επερχόμενα συνέδρια της ΟΙΥΕ και της ΓΣΕΕ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ.

ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ.

ΤΟ Δ.Σ. ΠΑΣΥΕ