Εκλογές ΣΕΤΑΠ 2022- Ελάτε να συμπορευτούμε! Να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκλογές ΣΕΤΑΠ 2022- Ελάτε να συμπορευτούμε! Να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά από μια τριετία βαδίζουμε ξανά στην ευθεία των εκλογών του ΣΕΤΑΠ. Ήρθε η ώρα οι συνάδελφοι να αξιολογήσουν και να αποφασίσουν για την αυριανή ημέρα στο σωματείο μας.

Την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ την ξέρετε, την μάθατε όλο αυτό το διάστημα στους χώρους δουλειάς, μας  βλέπετε στην καθημερινότητά σας.

Όλη αυτήν την τριετία προσπαθήσαμε να βρεθούμε κοντά στους συναδέλφους, να τους ενημερώσουμε για τα τεκταινόμενα, να προτείνουμε δράσεις στον ΣΕΤΑΠ και με έναν αγωνιστικό συνδικαλισμό να αποκρούσουμε τις μεθοδεύσεις των τραπεζιτών και των αντιεργασιακών νεοφιλελέυθερων πολιτικών.

Ανεξάρτητοι από κάθε εργοδοτικό συνδικαλισμό, και μακριά από κομματικά γραφεία, η συνδικαλιστική μας στάση, οι προτάσεις και η δράση μας μπαίνουν στη δική σας κρίση.

Σας καλούμε στις επερχόμενες εκλογές να τραβήξουμε μαζί τον δρόμο της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της διαφύλαξης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και της υπεράσπισης των θέσεων εργασίας μας.

Με καθαρό μέτωπο στεκόμαστε μπροστά σας, εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε, να αντιπαλεύουμε.

Σας καλούμε όχι μόνο να στηρίξετε το ψηφοδέλτιό μας, αλλά και να συμμετάσχετε σ’ αυτό ως υποψήφιες και υποψήφιοι, να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη.

Τώρα με την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!!!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Μπούκας Σταμάτης 6946911751, Δίμτσα Αγλαΐα 6951136175, Παπασπυρόπουλος Γιώργος 6972022420, Μπούτος Άρης 6978059546, Αραϊτζόγλου Νίκος 6972884626

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι μέχρι τη παραμονή της γενικής συνέλευσης δηλαδή στις 08/04/2022.