ΠΟΙΕ : Συμπαράσταση στους συναδέλφους που δικάζονται στην Πάτρα Για την συνδικαλιστική τους δράση

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΙΕ : Συμπαράσταση στους συναδέλφους που δικάζονται στην Πάτρα Για την συνδικαλιστική τους δράση

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών – Φαρμακευτικών & συναφών επαγγελμάτων – κλάδων

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ

 

Το φαινόμενο της επίλυσης των διαφορών ανάμεσα σε συνδικαλιστές με προσφυγή στην «αστική δικαιοσύνη» παίρνει πλέον διαστάσεις και θυμίζει άλλες εποχές.

 

Κάποιοι πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα πνίξουν τον διάλογο ή έστω και την αντιπαράθεση, θα σπείρουν τον φόβο, θα κλείσουν στόματα.

 

Θύμα μιας τέτοιας πρακτικής είναι και το μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Αχαΐας – Ηλείας Μαρία Παπασπυροπούλου που δικάζεται στο μονομελές πλημμελειοδικείο  Πατρών για «συκοφαντική δυσφήμιση» επειδή μοίρασε προκήρυξη της παράταξής της στο καζίνο Ρίο!

 

Αυτό σε εμάς που έχουμε υπάρξει θύματα τέτοιων μεθοδεύσεων κάτι θυμίζει. Οι διώξεις κατά συνδικαλιστών, οι μηνύσεις, οι αγωγές, οι απειλές, οι εκβιασμοί έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία. Σαν ΠΟΙΕΦΣΕΚ τις καταγγέλλουμε. Όλοι όσοι τις απεργάζονται θα μας βρουν απέναντι. Η έμπρακτη  συμπαράστασή  μας στην συνάδελφο, μέλος ΔΣ Συλλόγου συνδεδεμένου με την Ομοσπονδία, είναι δεδομένη.

 

Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε…

 

 

Η ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ