ΣΕΕΤ: Ψήφισμα συμπαράστασης στην απεργία των σιδηροδρομικών

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΕΕΤ: Ψήφισμα συμπαράστασης στην απεργία των σιδηροδρομικών

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Κυριακή 11 π.μ.

04.03.2023

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα (ΣΕΕΤ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των τριών σωματείων εργαζομένων στην Hellenic Train που έχουν προκηρύξει 48ωρη απεργία στις 4/3/2023 και 5/3/2023.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη για τα αδικοχαμένα θύματα, την οργή για την απύθμενη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή, καθώς και την ντροπή για τον φαρισαϊσμό όσων εκ των υστέρων ολοφύρονται.

Όμως δεν πρέπει να σωπάσουμε, το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί! Όσες απεργίες και αν κριθούν παράνομες, όσες συγκεντρώσεις και αν διαλυθούν, θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε μέχρι να αντιληφθούν όλοι ότι οι λογικές της ανεξέλεγκτης αγοράς, η άνευ όρων υποστήριξη της «επιχειρηματικότητας», η απαξίωση των δημόσιων υποδομών, σκοτώνουν!

Την Κυριακή 5/3/2023, στις 11:00 π.μ., κατεβαίνουμε, όλοι και όλες, στο Σύνταγμα, μαζί με τα τρία σωματείων εργαζομένων σιδηροδρομικών που έχουν εξαντλήσει, πλέον, κάθε όριο υπομονής και ανοχής απέναντι στην απάθεια των αρμοδίων φορέων και ζητούν τα αυτονόητα για την εργασία τους και την ασφάλεια των επιβατών.

Όλοι και όλες, αύριο, στο Σύνταγμα!

Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, ήταν έγκλημα!

Το Δ.Σ.