Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων στη Μαλαματίνα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων στη Μαλαματίνα

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση Μαλαματίνα, ενάντια στις παράνομες και εκβιαστικές απολύσεις συναδέλφων αλλά και την προσπάθεια της Διοίκησης της εταιρείας για τη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού, εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων.
Οι εργαζόμενοι, δίνουν τώρα και έναν δικαστικό αγώνα αφού την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα εκδικαστούν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι εργατικές προσφυγές κατά των απολύσεων συνδικαλιστικών στελεχών, πρωτεργατών του αγώνα στην επιχείρηση.
Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, θα εκδικαστεί και η προσφυγή του Σωματείου των Εργαζομένων κατά των ιδιοκτητών και της διεύθυνσης της επιχείρησης Μαλαματίνα για την παράνομη πρόσληψη, όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή το Σωματείο, 7 εργαζομένων για τη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού.
Η Συνομοσπονδία, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στη Μαλαματίνα και επαναλαμβάνει ότι τέτοιου είδους εργοδοτικές πρακτικές, όχι μόνο δεν εκφοβίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά αντιθέτως γιγαντώνουν τη θέληση για αγώνα.