ΠΟΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΣΦΑ στις 7/11

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΣΦΑ στις 7/11

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας καταδικάζει την απόπειρα επίρριψης ευθυνών σε εργαζόμενους και κατασκευής ενόχων που μοναδικό σκοπό έχει την δημιουργία κλίματος εκφοβισμού με ανεπίτρεπτες και ανήθικες τακτικές από την διοίκηση της εταιρείας ΔΕΣΦΑ.

Ενώ οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι έλαβαν τα εύσημα για την άμεση επέμβαση τους προκειμένου να σταματήσουν την κυβερνοεπίθεση, ώστε να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καλούνται από τη διοίκηση της εταιρείας να πληρώσουν το μάρμαρο των παραβλέψεων και της ολιγωρίας της ιεραρχίας και των «εξειδικευμένων».

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη διοίκηση της εταιρείας ΔΕΣΦΑ να παίζει με την δουλειά και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Τα σταυρωμένα χέρια και το σκυμμένο κεφάλι τρέφουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και εάν δεν αντιδράσουμε, θα έχουμε και συνέχεια.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε προκειμένου κανένας εργαζόμενος να μην υποστεί τις συνέπειες μιας τέτοιας απαράδεκτης μεθόδευσης. Η διοίκηση της εταιρείας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες της. Δεν είναι σωστό να στοχοποιούνται οι συνάδελφοι και να γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα της εταιρείας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να στηρίξουν τους συναδέλφους και να δώσουν το παρόν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία, Μεσογείων 357, στο Χαλάνδρι στις 16:00 και την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 13:00.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟY

Αθήνα 03/11/2022