Σωματείο Μαλαματίνα: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης την Τρίτη 1 Νοέμβρη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σωματείο Μαλαματίνα: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης την Τρίτη 1 Νοέμβρη

Θεσσαλονίκη  27/10/2022    

   ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Προς όλους τους εργαζόμενους

Την Τρίτη 1 Νοέμβρη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα για τις παράνομες απολύσεις των συναδέλφων Φραγγίδη  Γιάννη Προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου στη Μαλαματίνα και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας  Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποών και του Μερκενίδη Αριστοτέλη Προέδρου του Συνδικάτου Πωλητών Οδηγών και Βοηθών  στα Εμφιαλωμένα Ποτά Β.Ε. και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η νέα ιδιοκτησία της Οινοποιίας Μαλαματίνα παρερμηνεύοντας ακόμη και το νόμο – έκτρωμα Χατζηδάκη προχώρησε χωρίς να τηρηθούνε ούτε  οι  νόμιμες διαδικασίες στις απολύσεις των δυο συναδέλφων – συνδικαλιστών προσπαθώντας ανεπιτυχώς να τρομοκρατήσει  τους απεργούς στη Μαλαματίνα, για να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τις απολύσεις , τις ατομικές      συβάσεις , την περικοπή του μισθού τους.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Όλες και όλοι δίνουμε απάντηση στα σχέδια της νέας ιδιοκτησίας. Δίνουμε βροντερό παρών μπροστά στα δικαστήρια την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 8 το πρωί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ