Ξεσπά εργάτης της «Μαλαματίνα»: «3 εκατ. χλμ έχω κάνει & με πετάει στον δρόμο»

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεσπά εργάτης της «Μαλαματίνα»: «3 εκατ. χλμ έχω κάνει & με πετάει στον δρόμο»

«Είστε μικροί, μεθαύριο που θα έχετε να σπουδάσετε παιδιά και θα του πείτε παιδί μου γύρνα πίσω γιατί δεν έχω για το νοίκι, να δούμε τι θα πείτε»

Οργή και απόγνωση από τους απεργούς εργάτες της «Μαλαματίνα» για την εργοδοτική αυθαιρεσία, που αφήνει στον δρόμο τους ανθρώπους που εργάστηκαν με αυταπάρνηση πολλά χρόνια στην οινοποιία.

Συγκλονιστικό ήταν το ξέσπασμα απολυμένου εργάτη που η εργοδοσία πετά στον δρόμο, μετά από χρόνια εργασίας του, στα 58 του χρόνια, αναγκάζοντάς τον μάλιστα να διακόψει τις σπουδές του παιδιού του, μη μπορώντας πια να του πληρώσει το ενοίκιο.

«3 εκατομμύρια χιλιόμετρα έκανα σ’αυτό το μπ…λο μέσα. 3 εκατομμύρια χιλιόμετρα. 58 χρονών είμαι και έρχεται και με πετάει εν ψυχρώ στον δρόμο; Και τον προστατεύετε; 3 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ούτε να γράψετε δεν ξέρετε!», είπε κοιτώντας στα μάτια αστυνομικούς που έχουν αποκλείσει την είσοδο του εργοστασίου, κατά τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση έξω από την πύλη το πρωί στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

«Επειδή θέλει ο Σκρέκας;» ακούγεται να συμπληρώνει ένας συνάδελφός του.

«Είστε μικροί, μεθαύριο που θα έχετε να σπουδάσετε παιδιά και θα του πείτε παιδί μου γύρνα πίσω γιατί δεν έχω για το νοίκι,να δούμε τι θα πείτε, όπως κάνω εγώ τώρα με το παιδί μου που τα παρατάει.» «Τότε θα θυμηθείς αυτό εδώ» είπε δείχνοντας την καρδιά του και την μπλούζα της απεργίας.

Πηγή: www.rosa.gr