Γ. Μακράκης: Όχι στην τηλεκπαίδευση

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γ. Μακράκης: Όχι στην τηλεκπαίδευση

Επιπλέον μέτρα προστασίας, αναπροσαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων, όχι όμως τηλεκπαίδευση, ζητούν οι εκπαιδευτικοί που εξέφρασαν την ανησυχία τους για την λειτουργία των σχολείων μετά τις γιορτές  λόγω της μετάλλαξης όμικρον.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου “Δομίνικος Θεοτοκόπουλος”,  Γιώργος Μαρκάκης εξέφρασε την ανησυχία του για την λειτουργία των σχολείων, λόγω της μετάλλαξης όμικρον, επισημαίνοντας στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη πως: «Μας ανησυχούν οι εισηγήσεις των επιστημόνων που ζητούν να παρατείνομε τις διακοπές σχολείων και πανεπιστημίων.»

Ο κ. Μακράκης, θεωρεί πως είναι αναγκαίο να αλλάξουν τα πρωτόκολλα προκειμένου να μην απαιτείται το 50+1% του τμήματος να νοσήσει για να κλείσει το τμήμα. Πιστεύει πως πρέπει να αναθεωρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς υγειονομικά η κατάσταση είναι δύσκολη.

Οι μαθητές αναμένεται να επιστρέψουν στις τάξεις και πάλι τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με τους ειδικούς και την κυβέρνηση πάντως να βρίσκονται μπροστά σε έναν εφιάλτη αντικρίζοντας τα επιδημιολογικά στοιχεία.

εδώ το ηχητικό