Μετά από παρέμβαση του ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ. ξεκίνησε η ενημέρωση για τα self test

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μετά από παρέμβαση του ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ. ξεκίνησε η ενημέρωση για τα self test

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.

Συνάδελφοι, -ισσες,

Ύστερα από τις επιστολές που έστειλε το σωματείο μας προς τους κ.κ. Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας, ήδη από την Δευτέρα 19/4/21, επισημαίνοντας την παράλειψη συμπερίληψης των εργολαβικών εργαζομένων στον Χρηματοπιστωτικό τομέα – ενδεχομένως και σε άλλους κλάδους – από την υποχρέωση ενημέρωσης και διενέργειας των selft test, ξεκίνησε έστω με καθυστέρηση κάποιων ημερών, η ενημέρωση από τις  εργολαβικές εταιρείες προς τους εργαζόμενους για την υπαγωγή τους, όπως είναι το λογικό, σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο ακόμα και σήμερα δεν έχει σταλεί η ανάλογη ενημέρωση από όλες τις εταιρείες.

Ενημερώνουμε και από εδώ, όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες – εργαζόμενους μέσω «εργολαβικών» εταιρειών σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες – ότι δικαιούνται την παροχή δωρεάν self test και μπορούν να το προμηθευτούν από τα φαρμακεία με την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους, ακόμα και αν δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία τους ή την τράπεζα/ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζονται.

Συνάδελφοι –ισσες,

Απευθυνθείτε στο σωματείο για οποιαδήποτε πρόβλημα ώστε με την έγκαιρη παρέμβασή μας να μπορούμε να το αναδεικνύουμε και να δίνονται λύσεις έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Το Δ.Σ.