ΠΟΘΑ: 26/11 – Ημέρα γενικής απεργίας με συμβολική μοτοπορεία

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΘΑ: 26/11 – Ημέρα γενικής απεργίας με συμβολική μοτοπορεία

Μοτοπορεία με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών μελών των Σωματείων της Π.Ο.Θ.Α. πραγματοποιήθηκε σήμερα  το πρωί, ημέρα της Γενικής Απεργίας. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού στις μηχανές επέβαιναν μόνο οι οδηγοί.

Η μοτοπορεία ξεκίνησε από το Πεδίον του Άρεως , πέρασε συμβολικά έξω από τα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Ελπίς, Σωτηρία, Γεώργιος Γεννηματάς, Ιπποκράτειο, Ευαγγελισμός όπου δίνεται η υγειονομική μάχη κατά της πανδημίας και κατέληξε στο Υπουργείο Υγείας, δηλώνοντας τη συμπαράσταση μας στον αγώνα των υγειονομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης υπερασπιζόμενοι το δημόσιο σύστημα υγείας.

Μια διαφορετική συμμετοχή σε απεργία με παλμό και δυναμική, σημαίες και κορναρίσματα αποδεικνύοντας ότι τα στόματα δεν κλείνουν και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει το δικαίωμα μας για αντίδραση προς την Κυβέρνηση. Απαιτούμε  αύξηση των κονδυλίων για την υγεία,  άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Ε.Σ.Υ, δημιουργία Μ.Ε.Θ. και επίταξη των ιδιωτικών κλινικών. Απαιτούμε να σταματήσει η Κυβέρνηση να καταθέτει και να ψηφίζει νομοσχέδια εν μέσω πανδημίας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.