Κυβέρνηση ΣΕΒ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κυβέρνηση ΣΕΒ

του Γιώργου Πετρόπουλου

Και όσο η προσοχή μας είναι στραμμένη στην εξέλιξη της πανδημίας. Βασικό θέμα του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπ. Εργασίας με θέματα: την διευθέτηση του 8ώρου(την κατάργηση του δηλαδή) και την διεξαγωγή ηλεκτρονική ψηφοφορία προκειμένου να προκηρυχθεί απεργία από τα συνδικάτα.

Γίνεται νομίζω κατανοητό, πως ο αυταρχισμός και η ιδεοληπτική εμμονή της Κεραμέως στην ηλεκτρονική ψηφοφορία στις υπηρεσιακές εκλογές της εκπαίδευσης δεν είναι θέμα χαρακτήρα αλλά εντολή Μητσοτάκη.

Θα περίμενε κάποιος πως την ώρα που εξελίσσεται η υγειονομική κρίση, θα ήταν άλλες οι προτεραιότητες. Να ανοίξουν ΜΕΘ, να προσληφθούν γιατροί και νοσηλευτές, να προσληφθούν εκπαιδευτικοί και να μικρύνουν οι τάξεις, να λυθεί το πρόβλημα του συνωστισμού στα ΜΜΜ (και να μην κολάζεται, λέγοντας ψέματα ο θεοσεβούμενος Τσιόδρας), να γίνονται δωρεάν, τέστ, να δοθούν πραγματικές ενισχύσεις και όχι ψίχουλα στους ανέργους κ.α.. Τίποτα ή πολύ λίγα από αυτά.

Το μοναδικό που ενδιαφέρει είναι η εφαρμογή του προγράμματος του ΣΕΒ(aka κυβέρνησης) και η χρηματοδότηση των ΜΜΕ για να συσκοτίζουν την αλήθεια.

* Ο Γιώργος Πετρόπουλος είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ εκλεγμένος με την Ενωτική Αγωνιστική Εκκίνηση