Ένωση Μονίμων & Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ – Κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Εφετείο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ένωση Μονίμων & Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ – Κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Εφετείο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ολοκληρώνεται μετά από πεντέμιση χρόνια  η δίκη για την εγκληματική δράση των μελών και των στελεχών του ναζιστικού και φασιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου. Παρά την ελλιπή δημοσιογραφική ενημέρωση για τη δίκη από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και ειδικά την έλλειψη τηλεοπτικής κάλυψης, σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αποδείχθηκε από τις καταθέσεις των θυμάτων, των μαρτύρων αλλά και από το οπτικοακουστκό υλικό ότι τα εγκλήματα για τα οποία δικάζονται τα μέλη της ήταν σχεδιασμένα και εκτελεσμένα σε κεντρικό επίπεδο από την ηγεσία της Χ.Α.

Στη συνείδηση του λαού μας είναι απαξιωμένη και καταδικασμένη η Χ.Α. και αυτό δεν φάνηκε μόνο από το αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών που τους άφησε εκτός του κοινοβουλίου αλλά φαίνεται και από τις μαζικές αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις για τη μνήμη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Δυστυχώς, η εγκληματική δράση των γνωστών ταγμάτων εφόδου ήταν ιδιαίτερα «πλούσια» στις εργατογειτονιές του Πειραιά και αυτό αποδεικνύει τον ύπουλο ρόλο των φασιστών και την εξυπηρέτηση που προσέφεραν στο εργοδοτικό κεφάλαιο στους σχεδιασμούς του και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης, με την προσπάθεια δημιουργίας σωματείων-μαριονέτες αλλά και τις δολοφονικές επιθέσεις σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές.

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη εργατικά σωματεία και συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο στη Λ. Αλεξάνδρας, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά αποφάσισε παμπειραϊκή στάση εργασίας από τις 10πμ έως τις 2μμ και καλεί συμμετέχουν στη συγκέντρωση οι εργαζόμενοι του Πειραιά. Η δικαστική απόφαση δεν μπορεί παρά να είναι καταδικαστική τόσο για τα εκτελεστικά όργανα όσο και για τους ηθικούς αυτουργούς για να επιβεβαιώσει και νομικά την καταδίκη στη συνείδηση του λαού μας.      

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:00

Anakoinosi gia diki XA 5.10.20.pdf
143K Προβολή ως HTML Λήψη