ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: ΛΑΡΚΟ, κανένας αγώνας δεν πήγε ποτέ χαμένος

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: ΛΑΡΚΟ, κανένας αγώνας δεν πήγε ποτέ χαμένος

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ

ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ

Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ,

Τούτη εδώ την κρίσιμη ώρα λίγο πριν υλοποιηθούν τα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, λίγο πριν οι ανίκανοι και κοινωνικά ανάλγητοι προαγωγοί συμφερόντων που κυβερνούν τη χώρα διαλύσουν και ξεπουλήσουν άλλη μια επιχείρηση στρατηγικής σημασίας για τα συμφέροντα της χώρας, λίγο πριν σας απολύσουν και σας ξεσπιτώσουν προσθέτοντάς σας στον μακρύ κατάλογο που έφτιαξαν των 1.136.000 ανέργων, για μια ακόμα φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να σας πούμε ότι είμαστε εδώ.

Είμαστε δίπλα σας.

Όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή του αγώνα έτσι και τώρα να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν σε κάθε μάχη, σε κάθε αγώνα, σε κάθε προσπάθειά σας.

Ο αγώνας σας στη βάση της αλληλεγγύης αλλά και της προάσπισης του δημόσιου συμφέροντος έγινε και δικός μας αγώνας.

Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι για εμάς το τριπλό έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά των οικογενειών σας, κατά της τοπικής κοινωνίας αλλά και της εθνικής οικονομίας όπως πρώτοι εσείς έτσι κι εμείς δεν θα το ξεχάσουμε και δεν θα το καταπιούμε ποτέ.

Το έγκλημα αυτό έχει υπογραφή: NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΣΚΡΕΚΑΣ. Και όσο περνά από το χέρι μας θα αγωνιστούμε να το πληρώσουν.

Όμως επειδή σκοπός και στόχος μας μέσα απ’ αυτή την ανακοίνωση δεν είναι να κάνουμε μνημόσυνο γιατί δεν μας ταιριάζει ούτε απλά να σας πούμε ότι μαζί με εσάς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το τι έκαναν, χωρίς να θέλουμε να σας υποδείξουμε τι πρέπει να κάνετε τώρα, επιτρέψτε μας με πολύ μεγάλο σεβασμό να πούμε ότι τίποτα δεν τελείωσε.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ακόμα και όταν όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα (όπως αποδείχθηκε πολλές φορές) τα πάντα μπορεί να αλλάξουν.

Με βάση αυτή μας τη θέση δηλώνοντας τον απόλυτο σεβασμό μας σε όλους εσάς που δεκαετίες τώρα γίνατε ένα με τη γη και το ατσάλι αφήνοντας τα νιάτα σας σε όλα τα πόστα αυτής της επιχείρησης, δηλώνοντας για μια φορά ακόμα ΠΑΡΟΝΤΕΣ αναμένουμε τις αποφάσεις των σωματείων σας.

Όποιες και αν είναι θα τις σεβαστούμε και θα τις στηρίξουμε.

Σε κάθε περίπτωση με όλες μας τις δυνάμεις παλεύουμε για τη συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, για την προστασία του εθνικού μας πλούτου και τη δίκαιη αναδιανομή του.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.