Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα, την ψυχαγωγικά, τον πολιτισμο: Στις 17 και 18 Οκτωβρίου Εκλογές

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα, την ψυχαγωγικά, τον πολιτισμο: Στις 17 και 18 Οκτωβρίου Εκλογές

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου θα συγκεντρώσουμε όλα τα ζητήματα, ερωτήσεις, έγγραφα που χρειάζονται και προβλήματα πάνω σε πρακτικά θέματα, όπως οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα και θα επιλύσουμε εκκρεμότητες. Επίσης θα συγκεντρώσουμε υπογραφές για ομαδική προσφυγή των συναδέλφων που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο μετά τις 10 Ιανουαρίου 2021

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα, την ψυχαγωγικά, τον πολιτισμό :

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών, θα συγκεντρώσουμε όλα τα ζητήματα, ερωτήσεις, έγγραφα που χρειάζονται και προβλήματα πάνω σε πρακτικά θέματα, όπως οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα και θα επιλύσουμε εκκρεμότητες. Επίσης θα συγκεντρώσουμε υπογραφές για ομαδική προσφυγή των συναδέλφων που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο μετά τις 10 Ιανουαρίου 2021.

Κυριακή 17 και Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, Γλάδστωνος 10 (ή Ζακ Κωστόπουλου) Αθήνα. Από τις 11πμ έως τις 7μμ

Κάνουμε like και πρόσκληση σε φίλους για τη σελίδα:

https://www.facebook.com/Somateio.Ergazomenon.Theamatos

Κοινοποιούμε τη συλλογή υπογραφών και ενημερώνουμε τους φίλους μας όσους έχουν εγγραφεί στο Μητρώο μετά τις 10 Ιανουαρίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε το μήνυμα να φτάσει σε όλους/ες και να διαδοθεί παντού.

https://kladiko-theamatos.blogspot.com/2021/10/17-18.html

Καλούμε όλα τα μέλη μας που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους στο Μητρώο Καλλιτεχνών ΜΕΤΑ τις 10/1/2021 να προσέλθουν ή να επικοινωνήσουν έχοντας μαζί τους την εγγραφή τους, είτε μια φωτογραφία ή screenshot αυτής, ώστε να μπορέσουμε να επαναλάβουμε το σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Εργασίας αλλά και θα συγκεντρώσουμε υπογραφές για ομαδική προσφυγή των συναδέλφων που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο μετά τις 10 Ιανουαρίου 2021 για την ένταξή τους στα μέτρα στήριξης.

somateio.theamatos@gmail.com

2105228770

Σας περιμένουμε !!!

Κυριακή 17 και Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

Γλάδστωνος 10 (ή Ζακ Κωστόπουλου) 6ος όροφος Αθήνα από τις 11:00 έως και τις 19:00. (για τα μέλη μας)

Ελάτε για να δυναμώσουμε τη φωνή μας.

Για τα ιδιά ζητήματα o πρόεδρος της ΠΟΘΑ Κωστας Κεχαγιόγλου στην εκπομπή των Γ. Ψάλτη – Π. Χατζηδημητρίου στον Real FM

Ακούστε το ηχητικό: REAL FM