Τεχνικοί ΔΕΗ: Τα ανθρωπίνως δυνατά όρια, εάν χρειαστεί θα ξεπερασθούν

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τεχνικοί ΔΕΗ: Τα ανθρωπίνως δυνατά όρια, εάν χρειαστεί θα ξεπερασθούν

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/02/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ανθρωπίνως δυνατά όρια, εάν χρειαστεί θα ξεπερασθούν

Η σημερινή ημέρα, με τις πρωτόγνωρες σε ένταση και διάρκεια καιρικές συνθήκες μας βρίσκει ως εργαζόμενους , γιατί έτσι το αισθανόμαστε, στο καθήκον και έτοιμους να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του Δικτύου.

Οι απαιτήσεις των συνανθρώπων μας, των συμπολιτών μας, είναι απόλυτα κατανοητές και οι περισσότερες από αυτές, με αναλογική διαβάθμιση καθίστανται και επείγουσες!!!

Η προσπάθεια μας για την αποκατάσταση των βλαβών έχει ξεκινήσει από εχθές που εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα, η αυξανόμενη όμως ένταση της κακοκαιρίας δημιουργεί νέα πεδία δράσης τόσο γεωγραφικά όσο και ποσοτικά!!!

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι γίνεται προσπάθεια πολλές φορές με υπερβάλλοντα ζήλο, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια, όλων των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών-δυσλειτουργιών του Δικτύου. Παρ’ ότι οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια, προσπαθούν να απαξιώσουν το τεχνικό προσωπικό «πρώτης γραμμής» που είναι η ραχοκοκαλιά της παραγωγής και διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας, έχοντας κάνει μηδαμινές έως ελάχιστες προσλήψεις και αγνοώντας το γεγονός ότι η κατάθεση ψυχής και σώματος που καθημερινά γίνεται πρέπει να αμείβεται.

Το μόνο που ζητάμε είναι κατανόηση, γιατί οι ομολογουμένως ακραίες καιρικές συνθήκες μας δυσκολεύουν, αλλά κι εμείς μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι τα ανθρωπίνως δυνατά όρια, εάν χρειαστεί θα ξεπερασθούν, προκειμένω να μην μείνει κανένα νοικοκυριό, καμία επιχείρηση, κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς ηλεκτρική ενέργεια όσο δύσκολη και σύνθετη εάν είναι η συνθήκη για εμάς τους εργαζομένους στα εργοστάσια και στα Δίκτυα!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ