Οι τεχνικοί ΔΕΗ, αντιμέτωποι με την “Μήδεια” και τα ακραία καιρικά φαινόμενα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι τεχνικοί ΔΕΗ, αντιμέτωποι με την “Μήδεια” και τα ακραία καιρικά φαινόμενα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/02/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιμέτωποι με την “Μήδεια” και τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Αντιμέτωποι με την “Μήδεια” και τα ακραία καιρικά φαινόμενα βρίσκονται και οι εργαζόμενοι σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά ότι διαθέτουν την μέγιστη επαγγελματική ευθύνη και παράλληλα την ανιδιοτελή κοινωνική ευαισθησία ώστε να αντιμετωπίσουν με ευσυνειδησία και αυτοθυσία τα πολλαπλά προβλήματα που προκαλούν στην ηλεκτροδότηση της χώρας, οι άσχημες καιρικές συνθήκες.

Οι συνάδελφοι στα Ορυχεία, τα συνεργεία στο δίκτυο Χ.Τ και Μ.Τ και οι εργαζόμενοι του ΑΔΜΗΕ, είναι μαθημένοι να δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και παρά την έλλειψη προσωπικού κατορθώνουν να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και με συνέπεια, τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται στο δίκτυο.

Ενημερώνουμε πολλοστή φορά τους διοικούντες ότι οι συνάδελφοι του ΔΕΔΔΗΕ, ειδικά στις πληγείσες περιοχές όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν αδιάκοπα, χωρίς ρεπό, με συνεχόμενες βάρδιες και χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό για να δώσουν λύσεις και να επιδιορθώσουν τις βλάβες και τις ζημιές που προκαλεί η σφοδρή κακοκαιρία.

Η Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ καλεί την διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ – σε συνεργασία με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ – να προχωρήσουν άμεσα την διαδικασία των προσλήψεων του απαραίτητου τεχνικού προσωπικού διότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε εκείνους που ενώ στα δύσκολα τους χαρακτηρίζουμε “ήρωες” στα εύκολα τους εγκαταλείπουμε στην δίνη των προβλημάτων τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ