Ανασφάλιστος ο φύλακας που σκοτώθηκε από σκυλιά!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανασφάλιστος ο φύλακας που σκοτώθηκε από σκυλιά!

Βλέπουμε και ξαναβλέπουμε το βίντεο με την απίστευτη ομολογία του  εργοδότη της επιχείρησης όπου εργαζόμενος έχασε την ζωή του στην εκπομπή του MEGA – LIVE NEWS ότι ο εργαζόμενος δούλευε ανασφάλιστος και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Θυμίζουμε ότι ο  φύλακας δέχθηκε την Κυριακή το απόγευμα επίθεση από δύο άγρια σκυλιά της επιχείρησης που τον σκότωσαν. Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενέργησε η ιατροδικαστής Πατρών κ. Αγγελική Τσιόλα ο θάνατος του άτυχου φύλακα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων».

Μετά λοιπόν από αυτό ο εργοδότης χωρίς καμία ντροπή και χωρίς κανέναν φόβο δηλώνει :

 «Ήταν ανασφάλιστος επειδή ο ίδιος μου το είχε ζητήσει, και σήμερα να μου το ξαναζητούσε πάλι θα το ξαναέκανα!»

Εκ μέρους της εταιρίας που διαχειρίζεται το συσκευαστήριο όπου έλαβε χώρα η αδιανόητη αυτή τραγωδία, μίλησε για το θέμα στο newsit.gr ο δικηγόρος Γιάννης Αλετράς για να πει για τον εργαζόμενο που εργαζόταν για τρία ολόκληρα χρόνια ανασφάλιστος στην επιχείρηση:. 

“Η επιχείρηση είναι συγκλονισμένη, διότι ο Χρήστος, ήταν ένας άνθρωπος της επιχείρησης, ένας άνθρωπος του οποίου είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη, λάβετε υπόψιν σας, ότι ήταν μόνος του και φύλαγε όλο το εργοστάσιο. ”.

Εμείς πάλι φουντώνουμε όταν διαβάζουμε για την “συγκλονισμένη επιχείρηση” που απασχολούσε για τρία ολόκληρα χρόνια ανασφάλιστο τον εργαζόμενο που έχασε την ζωή του κατά την εκτέλεση της εργασίας του

http://arsyeka.blogspot.com