ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΔΕΗ: Η αυτοκρατορία του ΔΕΔΔΗΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΔΕΗ: Η αυτοκρατορία του ΔΕΔΔΗΕ

30/09/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αυτοκρατορία του ΔΕΔΔΗΕ

Επανερχόμαστε στο ζήτημα του ΔΕΔΔΗΕ, γιατί μέσα από αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να στηλιτεύσουμε τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν, σε μία εποχή που η κυβέρνηση ανακοινώνει το ξεπούλημα του και μάλιστα ξεκινώντας τις διαδικασίες εντός του Νοεμβρίου. Αντί λοιπόν, να σχεδιάζεται η αποφυγή ενός τέτοιου εγκλήματος που σηματοδοτεί το τέλους του Ομίλου ΔΕΗ, διαπιστώνουμε ότι η κομματική νομενκλατούρα ασκεί την εξουσία καταλαμβάνοντας όσα περισσότερα πόστα μπορεί σε όλη την ιεραρχία, προκειμένου να ελέγχουν την «αυτοκρατορία» του ΔΕΔΔΗΕ προωθώντας τα δικά της παιδιά, ώστε να ασκήσουν καλύτερα την κυβερνητική πολιτική, που οδηγεί στην πώληση του ΔΕΔΔΗΕ.

Έτσι, λοιπόν, βλέπουμε στελέχη έμπειρα με μεγάλη προϋπηρεσία να παραγκωνίζονται παίρνοντας τη θέση του ψυγείου και ταυτοχρόνως να προωθούνται άλλα και μάλιστα με λίγα χρόνια υπηρεσίας (4-5), αρκεί να είναι δικοί τους κομματικοί άνθρωποι ή στελέχη που στηρίζουν με τις πράξεις τους συγκεκριμένα συμφέροντα.

Επιπλέον, η άσκηση εξουσίας, η αδιαφάνεια και το διευθυντικό δικαίωμα έχουν περιέλθει σε πολύ παλαιότερες εποχές, αφού ο αυταρχισμός και η αλαζονεία κυριαρχεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να επικρατεί στο προσωπικό ο φόβος και ο τρόμος κυρίως σε μεγάλους εργασιακούς χώρους. Αν διαφωνήσεις ή εκφράσεις διαφορετική άποψη αμέσως, λειτουργεί η μετακίνηση χωρίς καμία ενημέρωση προηγουμένως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, Διευθυντής περιοχής επικοινωνεί με το προσωπικό μόνο με email, ενώ η είσοδος στο γραφείο του έχει απαγορευτικό και φανταστείτε είναι μόνο πέντε χρόνια υπάλληλος.

Κατά τα λοιπά η εξυπηρέτηση του πελάτη βρίσκεται στα τάρταρα, αφού η επιμονή για κλειστές πόρτες δημιουργεί πλείστα εμπόδια στην εξυπηρέτηση του, τα οποία θα επιδεινωθούν με το κλείσιμο των πρακτορείων που σχεδιάζουν, όπως: Αργυρούπολη, Σαλαμίνα, Αίγινα, Νέα Μάκρη. Άραγε σε τι συνίσταται η συρρίκνωση του ΔΕΔΔΗΕ;

Μήπως έτσι βολεύει καλύτερα τον ιδιώτη που θα έρθει να μας σώσει; Καλούμε την ηγεσία του ΔΕΔΔΗΕ, να ασχοληθεί σοβαρά με τα φαινόμενα διχασμού που απαξιώνουν τον ΔΕΔΔΗΕ και τους συναδέλφους, να λειτουργήσει η αξιοκρατία και όχι η κομματική πειθαρχία. Αν δεν μπει τέλος στον κατήφορο την επόμενη φορά θα μιλάμε με ονόματα.

Υ.Γ. Έντονη η αγανάκτηση των συναδέλφων από την αθρόα προσέλευση των ξενόφερτων συμβούλων που σιγά-σιγά τους κάνουν Διευθυντές. Είναι αμφίβολο αν σε λίγο μπορέσει το προσωπικό να ασκεί τα καθήκοντά του, αφού όπως και στη ΔΕΗ η πρόθεσή τους είναι οι δουλειές να δίδονται έξω.

Δηλαδή σε δικούς τους ανθρώπους.

Έλεος!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΔΕΗ