Ηλίας Γκιουλάκης / 200 άτομα σε ένα λεωφορείο και γραμμές σε ιδιώτες

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ηλίας Γκιουλάκης / 200 άτομα σε ένα λεωφορείο και γραμμές σε ιδιώτες

Ο Ηλίας Γκιουλάκης, στέλεχος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΑ και μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ μίλησε στην «Οικονομία στο Κόκκινο» και στον Στάθη Σχινά. Διακόσια άτομα συνωστίζονται τις ώρες αιχμής στα λεωφορεία-φυσαρμόνικες στην Αθήνα και 80 με 100 στα απλά λεωφορείακατήγγειλε μιλώντας στην οικονομία στο Κόκκινο και στον Στάθη Σχινά ο Ηλίας Γκιουλάκης στέλεχος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΑ και μέλος της διοίκησης του Εργατικού κέντρου Αθήνας. 

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι παρότι υπάρχου διαθέσιμα οχήματα δεν κινούνται λόγω έλλειψης προσωπικού και η κυβέρνηση προωθεί την παρ5άδοση γραμμών σε ιδιώτες όπως το 1992. 

Ο κ. Γκιουλάκης κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει πλην ενός μουσαμά περιξ της θέσης του οδηγού κανένα μέτρο προστασίας των εργαζομένων στις συγκοινωνίες  ενώ δεν υφίσταται κανένας έλεγχος για τους επιβάτες οι οποίοι συνωστίζονται χωρίς καμιά απόσταση . 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων υπάρχουν ήδη κρούσματα στην κεντρική υπηρεσία του Οργανισμού. 

Οι εργαζόμενοι ήδη πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις να αμαξοστάσιο και θα πραγματοποιήσουν παναττική γενική συνέλευσή την άλλη εβδομάδα προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για κινητοποιήσεις.