Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Συνεχίζουμε σε όλους τους τομείς να αγωνιζόμαστε!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Συνεχίζουμε σε όλους τους τομείς να αγωνιζόμαστε!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των εργαζομένων:

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τις Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ που με τον αγώνα τους αναδεικνύουν καθημερινά ότι είναι απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές που μιλούν ότι μελλοντικά 1087 εργαζόμενοι στην εταιρία θα είναι άνεργοι.

Χαιρετίζουμε την ομοψυχία και τη συναδελφικότητα του ΔΣ του Σωματείου μας που αποτελεί παράδειγμα για την περαιτέρω πορεία και τις εξελίξεις στην εταιρία.

Όλα αυτά φαίνεται ότι έκαναν κακό σε κάποιους στημένους δημοσιογράφους και παπαγαλάκια που προσπαθούν μέσω του Τύπου να διασπάσουν την ενότητα και την αγωνιστικότητα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Α. Αν κύριοι γνωρίζετε ότι κάποιοι χρηματίζονται αδίκως στην εταιρία δεν έχετε παρά τα στοιχεία να τα πάτε στον Εισαγγελέα!

Β. Όλα τα χρόνια πάγιο αίτημα του Σωματείου ήταν να βρεθούν αν υπάρχουν αυτοί που λυμαίνονται την εταιρία και να στοχοποιηθούν  από το σύνολο των εργαζομένων.

Γ. Αυτά τα βαθιά λαρύγγια της εταιρίας που δίνουν ψευδή στοιχεία στην πολιτική ηγεσία, στην εκκαθάριση αλλά και στον Τύπο, να ξέρουν ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα στοχοποιηθούν.

Θα πάρουμε απόφαση οι εργαζόμενοι που θα στραφούμε νομικά με μηνύσεις κατά των δημοσιογράφων και των συγκεκριμένων ανθρώπων για να φανεί η αλήθεια.

Δεν μπορεί κάποιοι να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Για όλα αυτά που αναφέρουν αυτοί οι μπαχαλάκηδες της δημοσιογραφίας , κανένας εργάτης δεν έχει κρύψει τα χρήματά του και έχει φορολογηθεί από το ελληνικό δημόσιο , γιατί οι εργαζόμενοι δεν είναι λαμόγια όπως είναι κάποιοι που κρύβονται πίσω από τα ΜΜΕ και πίσω από κάποιους παράγοντες του τόπου. Ότι και να γράψουν ότι κι αν πουν αυτοί και τα παράκεντρα να ξέρουν ότι μας δυναμώνουν περισσότερο.Αυτή η συνταγή έχει εφαρμοστεί και σε άλλες εταιρίες και έχει πέσει στο κενό.

Όπως και η ειδική διαχείριση δίνονται τα στοιχεία από την εταιρία που είναι προσωπικά δεδομένα του κάθε εργαζόμενου , να γνωρίζουν ότι έχουν νομικές και ποινικές ευθύνες .

Εμείς οι ίδιοι είπαμε στη συνάντηση να μας πούνε με ονόματα ποιοι έπαιρναν τα τρελά επιδόματα που αναφέρουν στην 7σέλιδη επιστολή τους .

Έχουμε έννομο συμφέρον απέναντι στο σύνολο των εργαζομένων να το διεκδικήσουμε δικαστικά να φανεί η αλήθεια, γιατί δεν μπορεί κάποιοι να πετούν τη μπάλα στην εξέδρα και να αφήνουν εντυπώσεις.

Συνεργάτης όλων αυτών είναι βέβαια και η κυβέρνηση που προσπαθεί με την ειδική διαχείριση να εκποιήσει την εταιρία με το ξεπούλημά της .Τους προκαλούμε όλους να μας πουν ποιος χρηματίζεται .

Ζητάμε να μπει Εισαγγελέας και να ψάξει από το μηδέν τα πάντα. Αυτό είναι μία απάντηση σε αυτούς που λένε ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κρύβονται και ότι σιωπούμε σε αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ.

Όσο για τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους που τους πλασάρουν και τους δίνουν να γράφουν ψευδή δημοσιεύματα γιατί είναι επώνυμα όλα τα δημοσιεύματά τους να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να αποδείξουν αν είναι πραγματικότητα και ποιοι τους τα έδωσαν.

Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,

Μη σας απορροφούν αυτά που γράφουν στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες γιατί θα χαθεί η ουσία η οποία είναι να σταματήσει ο αγώνας μας .

Συνεχίζουμε σε όλους τους τομείς να αγωνιζόμαστε, να υπάρξει όπως τώρα η ενότητα και η σύμπνοια των εργαζομένων γιατί μόνο έτσι θα φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επειδή όμως λέγονται και ακούγονται πολλά ότι οι μισοί εργαζόμενοι υιοθετούν το καθεστώς της ειδικής διαχείρισης , και υιοθετούν ότι  μπορεί να δουλεύουν με 600 ή 700 ευρώ, εμείς θα βάλουμε πάλι κάλπη στην Πύλη που θα περιέχει δύο προτάσεις: Η πρώτη θα είναι ποιος συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική και με το καθεστώς της ειδικής διαχείρισης και

Β. Ποιος διαφωνεί και ποιος ευθύνεται με τη σημερινή κατάσταση έτσι ώστε να γνωρίζει και η πολιτική ηγεσία για να μην πανηγυρίζουν ότι έχουν καταφέρει να τους πάρουν τους μισούς εργαζόμενους με το μέρος τους.

Από δω και στο εξής όλες μας οι αποφάσεις θα παίρνονται με ψηφοφορία όλων των εργαζομένων όπως έγινε με την απόφαση του 75% των κινητοποιήσεων.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Συσπειρωθείτε γύρω από το Σωματείο μην τους φοβάστε να μας ενημερώνετε γι αυτά που λένε τα παπαγαλάκια για να τους αντιμετωπίσουμε .

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι φτάνοντας η ώρα του ξεπουλήματος θα σας λένε ότι αυτοί θα κανονίσουν να μείνετε στη δουλειά και οι υπόλοιποι θα είναι άνεργοι.

Αυτά τα σχέδια είναι μαύρο παρελθόν που είχαν κόψει τον κόσμο στα δύο.

Στο τέλος της εκκαθάρισης είμαστε όλοι άνεργοι.

Ήδη έχουμε χάσει από τα κεκτημένα μας. Δεν έχουμε όμως χάσει την αξιοπρέπειά μας και αυτή θα συνεχίσουμε να κρατάμε ,γιατί αγώνας χωρίς αξιοπρέπεια δεν είναι αγώνας. Απομονώστε όλους αυτούς που κάνουν κακό στο σύνολο των εργαζομένων αλλά και στο ίδιο το Σωματείο.

Τους προκαλούμε αν έχουν  στοιχεία για τον οποιονδήποτε από εμάς ότι χρηματίζεται αδίκως από την εταιρία να τα βγάλουν όλα.

Αλλιώς είναι ψεύτες –  συκοφάντες ανήθικοι και ξεπουλημένοι του συστήματος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ                  Γ. ΚΑΖΑΣ