Συμμαχία ΕΥΔΑΠ: σχετικά με την καθυστέρηση εφαρμογής φορολογικών κρατήσεων των εργαζομένων

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμαχία ΕΥΔΑΠ: σχετικά με την καθυστέρηση εφαρμογής φορολογικών κρατήσεων των εργαζομένων

Ανακοίνωση εξέδωσε η εκτελεστική Επιτροπή της «Συμμαχίας» σχετικά με την καθυστέρηση εφαρμογής φορολογικών κρατήσεων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και την συγκέντρωση των κρατήσεων σε μια δόση.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση :

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Συμμαχίας συναντήθηκε την Τρίτη 30.1.2018 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και δήλωσε την έντονη αντίθεση της για τις μεγάλες μειώσεις στους φακέλους μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου του 2017.
Θεωρούμε ότι ο Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού έχει την αποκλειστική ευθύνη της όλης κατάστασης  που  οδηγεί τους περισσότερους συναδέλφους να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μηνιαίες υποχρεώσεις τους.
Ο κ Γενικός που στέκεται εμπόδιο στην μονιμοποίηση των υδρονομέων, που περιόρισε  την χορήγηση της μιας ξένης  γλώσσας, που απαιτεί τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών μας δεδομένων έρχεται τώρα να τινάξει στον αέρα και τους οικογενειακούς μας προϋπολογισμούς.
Ενώ γνώριζε από τον Ιούνιο για την αύξηση των φορολογικών συντελεστών δεν φρόντισε να προσαρμόσει έγκαιρα και ομαλά την φορολογία έχοντας  σαν κύρια ασχολία τις μικροεξυπηρετήσεις και το πως θα επηρεάζει εργαζόμενους σε εκλογές πρωτοβάθμιων Σωματείων.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεσμεύτηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης μας να δώσει το συντομότερο μια λύση για την σταδιακή παρακράτηση της επιπλέον φορολογικής επιβάρυνσης.

Για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Η Συντονιστική Επιτροπή
Υ.Γ Είναι αλήθεια ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου προτείνει ομάδα εργασίας που θα αξιολογεί την χορήγηση επιδομάτων & αδειών του προσωπικού και γενικότερα θέματα κανονιστικών λειτουργιών που άπτονται της Συλλογικής Σύμβασης ;
Μήπως έχει παρεξηγήσει το ρόλο του  ;