Υποκινούμενες από ΠΑΜΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ οι απεργίες σύμφωνα με τον κο Βρούτση- τι απαντά o κ. Πάιδας Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ (βίντεο)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υποκινούμενες από ΠΑΜΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ οι απεργίες σύμφωνα με τον κο Βρούτση- τι απαντά o κ. Πάιδας Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ (βίντεο)
  • Ο Υπουργός εργασίας  Γιάννης Βρούτσης σήμερα σε πρωινή εκπομπή  επιδόθηκε σε βολές κατά της σημερινής απεργίας και των συνδικαλιστών καθώς όπως είπε υποκινείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα είπε :

«Απεργούν κατεξοχήν ωφελειμένοι εναντίον της ωφέλειας τους, εναντίον των αυξήσεων που θα πάρουν. Αυτό λέγεται ο ορισμός της υποκρισίας και του παραλογισμού. Οι απεργίες κατά τα ψέματα υποκινούνται από το ΠΑΜΕ και από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δύο φορείς που ελέγχουν τα συνδικάτα με μεγάλη πλειοψηφία και παίρνουν αποφάσεις, οι οποίες έρχονται τιμωρητικά στην κοινωνία»

Βέβαια σε παρέμβασή του στον ίδιο σταθμό, ο Γιάννης Πάιδας  πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ συγκεκριμένα ανέφερε «Δεν είμαστε εργατοπατέρες, ούτε του ΠΑΜΕ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ προσωπικά είμαι της ΔΑΚΕ και ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και δεν αντιδράσαμε τώρα αλλά και όταν είχε έρθει ο νόμος Κατρούγκαλου είχαμε αντιδράσει χαρακτηρίζοντας το νόμο με ανακοινώσεις μας «ανθρωποκτόνο». Άρα δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα αναφέρεται.»