Αδιαπραγμάτευτη η απόφαση της ΓΣ ΠΑΣΥΜΗΤΕ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αδιαπραγμάτευτη η απόφαση της ΓΣ ΠΑΣΥΜΗΤΕ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !

Συναδέλφισσες , φοι ,

είναι σε όλους γνωστό και είχαμε τονίσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι η φωνή και η  θέληση των μελών του ΠΑΣΥΜΗΤΕ  είναι  δυνατή, ανυποχώρητη και κανείς  δεν μπορεί,  ούτε έχει το δικαίωμα  να την  αγνοήσει.

Το ίδιο αποδείχτηκε και πάλι περίτρανα στη Γενική Συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 7/2/2020,  μετά από απαίτηση  159  συναδέλφων,  με μαζική και αποφασιστική παρουσία, με αδιαπραγμάτευτη στάση και με σαρωτική ψηφοφορία  !

Οι 118 παρόντες στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΜΗΤΕ κατέγραψαν μια  δυναμική και ισχυρή απαρτία, με  συμμετοχή μεγάλου αριθμού νέων συναδέλφων που αποτελούν το μέλλον του σωματείου. Παρά τις προσπάθειες διάλυσης και μετατροπής της σε φιλολογική συζήτηση, η ΓΣ  ξεκίνησε χωρίς ξένα σώματα και αποφάσισε μόνο αυτό που απαιτήσαμε.  Την ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΚΏΝ ΕΠΙΤΡΟΠ’ΩΝ  για τη ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ .

Η πρόταση μας ήταν  από την αρχή  ξεκάθαρη και διάφανη,  η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του Συλλόγου.  Το σώμα  της  ΓΣ – όλοι εμείς -αποφασίσαμε  Δημοκρατικά και αδιαπραγμάτευτα.  Απαιτήσαμε σεβασμό στο αίτημα των 159 συναδέλφων για ΑΜΕΣΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  στον ΠΑΣΥΜΗΤΕ και ΜΟΜΦΗ  στο δοτό σχήμα που παραβιάζει βάναυσα το καταστατικό και τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας.

Από  τους 118  παρόντες,  οι 105  ψήφισαν  ΑΜΕΣΑ  καταστατικά  ΕΚΛΟΓΕΣ.

Εκλογοαπολογιστική  ΓΣ  τη  Δευτέρα  17  Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ  –  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  

ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΏΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΎ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΟΥ

Το δοτό σχήμα επέλεξε τη συμπεριφορά ‘‘χούλιγκαν’’ ομάδας προς υποβιβασμό, δυναμιτίζοντας και τορπιλίζοντας  διαρκώς  τη διαδικασία, ακόμα και με την προσπάθεια αρπαγής της κατάστασης παρόντων της ΓΣ. Οι αόριστες προτάσεις του διορισμένου Προέδρου, η επίκληση θεμάτων που αφορούν αποκλειστικά το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό, που οι ίδιοι αφαίρεσαν από την Ημερήσια Διάταξη, οι συμπεριφορές  τους και η συνεχής παραβίαση του καταστατικού, τους οδήγησαν  στο περιθώριο  συγκεντρώνοντας  μόλις  13 ψήφους.

Αυτή η Γενική Συνέλευση δεν άφησε περιθώρια αμφιβολίας και αμφισβήτησης για  κανένα.  Το σώμα  της   ΓΣ  –  όλοι εμείς  –  διαμηνύουμε  με την πιο  κατηγορηματικό  τρόπο  ότι δεν θα επιτρέψουμε,  ούτε θα ανεχτούμε  από  το  δοτό  Δ.Σ. να  συνεχίσει  να εμποδίζει  τη λειτουργία  και  την  ύπαρξη  του  ΠΑΣΥΜΗΤΕ, να  μπλοκάρει  τις εκλογές του Συλλόγου και τη ΣΣΕ και συστηματικά και με  εντολές  άνωθεν,  να εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων.

Όμως  οι συνάδελφοί  μας σε όλη την Ελλάδα μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει την πρόσκληση για την

Εκλογοαπολογιστική  Γ.Σ.  τη  Δευτέρα  17  Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00 

Η αποφασιστικότητά μας και η ετυμηγορία  μας είναι αδιαπραγμάτευτη  !

Το εκλεγμένο ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Σας επισυνάπτουμε το Πρακτικό της Γ.Σ.,  το οποίο μας απέστειλε χθες το Προεδρείο  της ΓΣ και το οποίο  υπέγραψε ο διορισμένος  Γ. Γραμματέας,  αρνούμενος να βάλει τη σφραγίδα του Συλλόγου.