Μεγάλη συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών για τη δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγάλη συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών για τη δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Πλήθος κόσμου δίνει το παρών στη μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, απολογείται ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Στη συγκέντρωση είχαν καλέσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, καθώς και αρκετές συλλογικότητες και σωματεία, που κήρυξαν στάση εργασίας για το σκοπό αυτό, έως τις 12 το μεσημέρι. Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη φάση της δίκης των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, των οργανωτών των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, που επιτέθηκαν δολοφονικά κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, των Αιγυπτίων αλιεργατών, εκατοντάδων μεταναστών, μεταναστριών και αγωνιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η αντίσταση των εργαζομένων, η αντιφασιστική και η αντιρατσιστική δράση είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στην απομόνωση του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής και την απώλεια της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής της.
Η αντιφασιστική – αντιναζιστική πάλη, σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και η καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας κομβικής σημασίας, για την ανάπτυξη του αντιφασιστικού – αντιρατσιστικού αγώνα.