ΕΑΚ: Για την απόφαση διορισμού διοίκησης της ΟΙΥΕ και τις αθλιότητες του ΠΑΜΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΑΚ: Για την απόφαση διορισμού διοίκησης της ΟΙΥΕ και τις αθλιότητες του ΠΑΜΕ

Η ηγεσία του ΠΑΜΕ, με αφορμή την απόφαση του Δικαστηρίου που ορίζει την προσωρινή Διοίκηση της ΟΙΥΕ και στην οποία χωρίς καμία (μα καμία) τεκμηρίωση δεν ορίζονται ο απερχόμενος Γεν. Γραμματέας (Π. Κυριακούλιας) και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας (Θ. Βασιλόπουλος), νομίζει ότι βρήκε την ευκαιρία να πανηγυρίσει και να ανακοινώσει ότι δικαιώθηκε η θέση του για τη δήθεν «συνδικαλιστική μαφία».

Τους ενημερώνουμε κατ΄ αρχάς ότι η συγκεκριμένη απόφαση, παρότι είναι αυθαίρετη καθώς δε συνοδεύεται από καμία τεκμηρίωση, όχι μόνο δεν δικαιώνει το ΠΑΜΕ, αλλά δείχνει τελικά τις συνέπειες του επικίνδυνου ιδεολογικού και πολιτικού κατήφορου που έχει πάρει και της επιλογής του να διαλύσει με βία τα συνδικάτα, επιλέγοντας αντί των συνδικαλιστικών λειτουργιών, να τα σέρνει στην «αστική δικαιοσύνη» αλά καρτ.

Αν υπάρχει μια πραγματική συνδικαλιστική μαφία, αυτή είναι η συμμορία που έχουν συστήσει με τις πλάτες του ΚΚΕ οι υπάλληλοι του κόμματος Πέρρος, Γκώγκος, Γκωγκάκη (μέσα στην ΟΙΥΕ) αλλά και άλλα κεντρικά στελέχη του ΠΑΜΕ, που δρουν με όρους κομματικών νταβατζήδων μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, μετέρχονται γκαιμπελίστικες συκοφαντικές μεθόδους επικοινωνίας, είναι οι αρχιμάγειρες εκτεταμένων νοθειών στα συνδικάτα – άβατα που ελέγχουν (και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει να τους σύρει στη Δικαιοσύνη) και λειτουργούν ανεξέλεγκτα ως «οι σερίφηδες» του νόμου, της τάξης και της επιβολής ενός «κομματικού –ταξικού» συνδικαλισμού.

Και πολλά άλλα που κάνουν και τα οποία έχουν σχέση με την αριστερή ιδεολογία και πρακτική, όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

Τους ενημερώνουμε επίσης, ότι καμία γκαιμπελίστικη συκοφαντία δεν μπορεί να αγγίξει τα στελέχη και τα μέλη της ΕΑΚ, ότι θα αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια διάλυσης της μεγαλύτερης ομοσπονδίας της χώρας από την κομματική τους συμμορία, ότι θα συνεχίσουμε να δρούμε ως πραγματικοί συνδικαλιστές που θα παλεύουν για συλλογικές συμβάσεις εργασίας και για την ουσιαστική υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών δικαιωμάτων.

Αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με την ΕΑΚ και τη δράση της, είναι μακριά νυχτωμένοι, γιατί η ΕΑΚ έχει άρρηκτους δεσμούς με τους πραγματικούς εργαζόμενους του κλάδου στους χώρους δουλειάς και όχι σε κομματικά γραφεία και σκοτεινούς διαδρόμους.

Λίγο υπομονή και θα επανέλθουμε.

Τώρα για εμάς προέχει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση η διάσωση της ΟΙΥΕ από τους τυχοδιωκτισμούς της κομματικής συμμορίας, για να επανακτήσουν φωνή και εκπροσώπηση οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.