Σοκαριστικός κυνισμός από Κυριάκο: Θέλει να κόψει το δώρο Χριστουγέννων

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σοκαριστικός κυνισμός από Κυριάκο: Θέλει να κόψει το δώρο Χριστουγέννων

Με αφοπλιστική…   ειλικρίνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι το δώρο των Χριστουγέννων ή το επίδομα που δίνεται από την κυβέρνηση στο τέλος του χρόνου αποτελεί… βάρος και υπονοεί ότι εάν έρθει στην κυβέρνηση η ΝΔ, θα προτιμήσει να το κάνει παρελθόν, αντικαθιστώντας το με “ευκαιρίες”.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μας έχει κατά καιρούς εκπλήξει με της δηλώσεις του αλλά αυτή που έκανε στο 9ο Οικονομικού συνέδριο της Λευκωσίας ξεπερνά κάθε φαντασία. Μέχρι την επόμενη φυσικά ατάκα-δήλωση-του προέδρου της ΝΔ:

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δεν θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς, ώστε επί της ουσίας να μετατραπούν σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών» .

Η παραδοχή-δήλωση- του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνει ότι η νεοφιλελεύθερη ατζέντα του κόμματος είναι ανοιχτή και έτοιμη να εφαρμοστεί. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα σχέδια για ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ, μάλλον οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ανησυχούν σφοδρά για τα “οράματα” του προέδρου της ΝΔ.

 

Πηγή : koutipandoras.gr