Κατηγορία: Άρθρα – Απόψεις

Σχέδιο Πισσαρίδη λοιπόν, ή αλλιώς, «πρόσω ολοταχώς, πορεία στα βράχια»!

του Διονύση Τεμπονέρα, από ανάρτηση στο Facebook 1.Το σχέδιο Πισσαρίδη, σε καιρό πανδημίας προτείνει μείωση των εισφορών υπέρ υγείας (!) για τους υψηλόμισθους εργαζόμενους. Οι «σοφοί» με εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά,… Read more »

Διονύσης Τεμπονέρας: Τρύπιο το Δίχτυ Προστασίας για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

Αντί η κυβέρνηση να ρίξει πολλά χρήματα στο τραπέζι, χρήματα που όπως λέει διαθέτει, επιλέγει να συνεχίσει στο μοτίβο της λιτότητας, που έχει χαράξει εδώ και 8 μήνες. Μόνο που τα χρήματα… Read more »

Η δήθεν οικονομική ενίσχυση ευάλωτων ομάδων της κυβέρνησης

του Εργατολόγου Διονύση Τεμπονέρα από ανάρτηση στο Facebook διαβάζουμε: Πολύ τηλεγραφικά, τι μας είπαν οι δυο υπουργοί, για τα μέτρα στήριξης, μετά το δεύτερο lockdown: 1.Δεν υπάρχει ούτε 13η σύνταξη,… Read more »

Αχτσιόγλου για τα επιδόματα Βρούτση! «Ντράπηκε και η ντροπή»!

Άμεση και… καυστική απάντηση δίνει η Έφη Αχτσιόγλου στις ανακοινώσεις Βρούτση – Σταϊκούρα. Βρούτσης και Σταϊκούρας έκαναν τις ανακοινώσεις για το δώρο Χριστουγέννων, για το επίδομα των 800 ευρώ αλλά και τον… Read more »

Έκθεση Τεκμηρίωσης μέσω ΕΡΓΑΝΗ! Αλήθεια Τώρα;

της Σταυρούλας Παπαδημητρίου* Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι της κυβέρνησης, την έκθεση τεκμηρίωσης λειτουργίας με αναγκαίο προσωπικό, υποχρεούνται να τη διαθέτουν ανά πάσα στιγμή οι οργανισμοί του δημόσιου και ιδιωτικού… Read more »