Κατηγορία: Άρθρα – Απόψεις

«Εκκωφαντική η σιωπή του πρωθυπουργού για την κατάσταση στα Λιπάσματα Καβάλας»

Για εκκωφαντική σιωπή από την πλευρά του πρωθυπουργού έκανε λόγο μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» o πρόεδρος των εργαζομένων της εταιρείας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας Νίκος Βογιατζίδης με αφορμή τη συζήτηση… Read more »

Θετικός ο υπ. Εργασίας στους 3 πυλώνες ασφάλισης ή σύστημα Πινοσέτ

Σήμερα το πρωί ο Υπουργός εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης συκοφαντούσε τους εργαζόμενους που σήμερα απεργούσαν διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε προς ψήφιση στη βουλή. Συκοφαντούσε τους εργαζόμενους… Read more »

Η τοποθέτηση Τεμπονέρα για το νέο ασφαλιστικό

Είναι Αύγουστος του 2018. Ο κ.Μητσοτάκης δηλώνει ότι «ο νόμος Κατρούγκαλου θα καταργηθεί!» και προσθέτει ότι «η ΝΔ έχει επεξεργαστεί και θα εφαρμόσει έναεντελώς νέο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα τριών… Read more »

Από τη δημοσιογραφία (35 χρόνια) στο ντελίβερι

Σάκης Αποστολάκης: Από τη δημοσιογραφία (35 χρόνια) στο ντελίβερι- Μια αληθινή ιστορία Δεν ξέρω τι ήταν για σάς χθες, αλλά για μένα σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα και γιορτινή. Σήμερα συμπληρώνεται… Read more »

Γ.Αδαμίδης: “Φιάσκο” της κυβέρνησης, δε βγαίνει η απολιγνιτοποίηση έως το 2023

Στην ημερίδα – “φιάσκο” της κυβέρνησης στη Δυτική Μακεδονία που έθεσε την τοπική κοινωνία απέναντί της, στη βίαιη απολιγνιτοποίηση, ουσιαστικά το 2023, που δεν “βγαίνει”, καθώς και στις σκοπιμότητες και… Read more »