Κατηγορία: Κεντρικά

ΑΔΕΔΥ: 8 Μάρτη στάση εργασίας ενάντια στην καταπίεση και εκμετάλλευση των γυναικών

8 Μάρτη: Παγκόσμια μέρα της γυναίκας  Πανδημοσιοϋπαλληλική στάση εργασίας ενάντια στην καταπίεση και εκμετάλλευση των γυναικών   Η 8η Μάρτη, αν είναι επέτειος, είναι επέτειος αγώνων των γυναικών! Από το… Read more »

 Είστε πιο «μικροί» απ’ ότι θα μπορούσαμε να φανταστούμε

13 Φεβ 2019 Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Συνάδελφοι, Θεωρούσαμε ότι η Διοίκηση της Εταιρίας, έχοντας μάθει από τα λάθη των προηγουμένων Διοικήσεων θα έδειχνε ένα ανθρώπινο πρόσωπο απέναντι στους συναδέλφους… Read more »

Ε.ΤΕ. ΔΕΗ: Προσφορές ντροπής! Προσφορές πλήρους απαξίωσης! Προσφορές πρόκλησης!

Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κρατικοδίαιτοι ψευτοεπενδυτές αφού πρώτα επί χρόνια με την ανοχή και συμμετοχή της πολιτείας ξεζούμισαν καλά καλά την ΔΕΗ πότε με τον ΜΑΜΚ, πότε με τα… Read more »

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΣΕ

Χαιρετίζουμε την υπογραφή της Υπουργικής απόφασης από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , για την επέκταση της Κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας στο κλάδο των μεταλλωρύχων προκειμένου οι… Read more »

Κοπή Πρωτοχρoνιάτικης Πίτας 2019

Κοπή Πρωτοχρoνιάτικης Πίτας 2019 Τη Παρασκευή 8 Φλεβάρη, 9 μ.μ. κόβουμε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στο μουζικό μεζεδοπωλείο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, στα Πετράλωνα. Σας καλούμε στη ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα της παραδοσιακής… Read more »