Κατηγορία: Κεντρικά

Σύλλογος π. Εθνοdata: Να δώσουμε ξεκάθαρο μήνυμα, δεν είμαστε με την ευελιξία …

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΟDATA 24ωρη απεργία, Παρασκευή 14-6-2019 Συνάδελφοι, -ισσες, Τη Παρασκευή 14-6-2019 απεργούμε για να διεκδικήσουμε την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης και να… Read more »

6 χρόνια από το μαύρο στην ΕΡΤ

11.06.2013 – 11.06.2019: 6 χρόνια από το μαύρο στην ΕΡΤ που επέβαλλαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «Το χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας» του Γ. Αυγερόπουλου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 24 ωρη πανελλαδική απεργία 14.6.2019

24 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΏΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ   ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ  Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες  Πριν  από  ένα  μήνα,  στην  πρώτη  συνάντησή  μας  με  τη  Διοίκηση  για  τη  διαπραγμάτευση  της  νέας   επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε. καταθέσαμε, τεκμηριώσαμε και εξηγήσαμε αναλυτικά όλες τις διεκδικήσεις μας.   Από την πλευρά της η Διοίκηση ανέβαλε με διάφορες δικαιολογίες τη δεύτερη συνάντηση διαπραγματεύσεων. Ακολουθώντας  μια  απαράδεκτη  παρελκυστική  τακτική,  απέφευγε … Read more »

Ο Μητσοτάκης ξαναχτύπησε! «7ήμερο εργασίας για να τελειώνουμε»: Οι επιχειρηματίες έλαβαν το μήνυμα του «οδοστρωτήρα»

Επταήμερο εργασίας και «στοπ» στον «εκβιασμό» των ελέγχων, το ξεκάθαρο αίτημα των επιχειρηματιών που «έπιασαν» το σήμα ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων που στέλνει η ΝΔ Mπορεί τα στελέχη της ΝΔ… Read more »