Κατηγορία: Κεντρικά

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Τράπεζα Αττικής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Συναδέλφισσσες, -οι, Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 13/12/2018, από μέλη του  Συλλόγου μας έξω από το κεντρικό  κτίριο της Τράπεζας Αττικής επί της οδού Ακαδημίας… Read more »

Σ.Ε.Ε.E.Π.Φ.Χ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18/12/2018

Οι μέρες των εορτών πλησιάζουν, μα το δικό μας μυαλό δεν βρίσκεται σε ξέγνοιαστες εικόνες. Το δικό μας μυαλό βρίσκεται και πάλι στην εργασιακή αβεβαιότητα μέσα στην οποία βουλιάζει καθημερινά… Read more »

ΕΑΚ: Απαράδεκτα παιγνίδια της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε βάρος των εργαζομένων των σωματείων της ΟΙΥΕ

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΥΕ. Με σημερινή της Ανακοίνωση (10/12/2018), η ΠΟΕ- ΟΤΑ (πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) αναφέρεται στο ζήτημα της πρόσφατης… Read more »

Ν.Ηλιόπουλος: Υπάρχουν εργοδότες που πρέπει να φύγουν από την αγορά

Ο υφ. Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, στην «Άλλη Διάσταση» με τον Κώστα Αρβανίτη Η συνέντευξη: Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχατε πει ότι θα φέρετε μια νομοθετική διάταξη για την ασφάλεια… Read more »

H 24ωρη πανελλαδική απεργία για τις 28 Νοεμβρίου(ΠΛ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11,00 πμ) ΓΣΕΕ ΕΚ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28   ΝΟΕΜΒΡΗ    (ΠΛ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11 ,00 πμ)  ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Συλλογικές Συμβάσεις παντού. Από τις 21 Αυγούστου έχουν επανέλθει σε ισχύ οι αρχές της ευνοϊκότερης ρύθμισης και… Read more »